Home / Agenda / Live: Omarm jouw natuurlijke ritme met Marjolein

Live dagen marjolein

Meld je aan

Omarm jouw natuurlijke ritme met Marjolein.

Helaas, alle 325 plekken zijn al gereserveerd.

Als try-out voor een theatertour van Marjolein is deze avond eenmalig gratis te bezoeken. Er zijn daarom maar beperkte plaatsen beschikbaar.

De seizoenen die we door het jaar heen ervaren, leven ook in ons. Van de lente, vol nieuw leven en groei, tot de herfst als periode van oogsten en loslaten. En van de zomer vol expansie én uitdagingen tot de winter waarin we mogen verstillen en ons voorbereiden op de lente die komen gaat. Hoe mooi is het wanneer je kan meebewegen op het ritme van jouw innerlijke seizoenen. Wanneer iedere fase in je leven er mag zijn en bij kan dragen aan jouw groei.

Op donderdag 29 februari geeft Marjolein een unieke live avond gericht op het omarmen van jouw innerlijke natuur. Deze unieke avond is de try-out voor Marjolein’s aankomende theatertour — en je kunt erbij zijn zonder kosten! Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen vrij, dus verzeker je plek vandaag nog.

Programma
Omarm jouw natuurlijke ritme

Een magische avond!

18:30 – 19:00 Inloop
19:00 – 21:00 Reis langs de seizoenen met Marjolein en Geronimo
21:00 – 21:30 Meet & greet met Marjolein

Reis langs de seizoenen

Tijdens de avond neemt Marjolein je mee in een unieke reis langs de vier seizoenen in jezelf. Je ontdekt hoe ieder seizoen verbonden is met fases in je leven, en hoe je mee kan bewegen met jouw innerlijke ritme. Bij ieder seizoen staan we even stil, waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan het seizoen waarin we ons nu bevinden; de winter. Waar mag jij nog bij stilstaan, waarin mag je vertragen en welke zaadjes wil jij planten voor de lente die in aantocht is?

Live begeleid met pianomuziek

Extra bijzonder: de krachtige meditatie waarin Marjolein je meeneemt wordt live begeleid door piano virtuoso Geronimo Snijtsheuvel, bekend van zijn samenwerking met Armin van Buren. Zo wordt deze avond een beleving waarin alle holistische niveaus worden meegenomen.

Marjolein buiten

Over Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen is founder van ZoMa Opleidingen en Stichting ZoMa, natuurgeneeskundig therapeut, Reiki Master, auteur en spreker. Het verspreiden van licht, liefde en bewustwording is haar missie. Om haar missie uit te dragen, is ze niet alleen dagelijks vanuit onvoorwaardelijke liefde en holistisch leven bezig met ZoMa Opleidingen, maar schrijft ze ook artikelen, columns en blogs, deelt ze meditaties, masterclasses en haar eigen podcast Holistisch leven. Ook is ze auteur van de bestseller (handboek & werkboek) ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’  en ‘Hoogsensitief, je grootste kracht’. In haar talks en workshops neemt ze je mee in onderwerpen als bewustzijn, zelfontplooiing, hoogsensitiviteit en de verbinding tussen hoofd en hart.

Garandeer jouw plek

Praktische informatie

Datum: donderdag 29 februari 2024

Tijd: 18.30 – 21.30 uur

Locatie: Westervoort

Prijs: Gratis

Er was een probleem met je inzending. Controleer de onderstaande velden.

    spiritueel zijn