Home / Agenda / Spiritueel Zijn Live met Marjolein

spiritueel leven

Spiritueel Zijn Live met Marjolein

Volledig verbinden met jouw spiritueel bewust zijn

Marjolein Berendsen organiseert samen met ZoMa exclusief op 6 november 2023 een unieke en transformerende dag, waar je samen met gelijkgestemden je volledig gaat onderdompelen in spiritueel leven. Op een prachtige locatie midden in de natuur ga je samen met Marjolein aan de slag met het ontwikkelen van je intuïtie en mediamieke gaven, ontdekken van het magische multidimensionale veld, verbinden met jouw spiritteam, onderzoeken wat jouw bijdrage is aan de nieuwe wereld en nog veel meer. We gaan samen de verbinding aan met ons spirituele Zijn en betrekken hier de krachten van de natuur in. Het beloofd een bijzonder waardevolle dag te worden met tal van oefeningen, innerlijke reizen, inspiratie en inzichten.

We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mis het niet en koop nu je kaarten voor slechts €350,-. Ben je ZoMi of heb je je al ingeschreven voor de opleiding Spiritueel Coach? Dan haal je je ticket al voor €295,-.

Dompel je onder in multidimensionaal bewustzijn

Spiritueel leven live

  • Maandag 6 november 2023
  • Een prachtige locatie: De Hoorneboeg in Hilversum
  • Meditaties, visualisaties, innerlijke reizen en doormaken bewustzijnshift
  • Met Marjolein Berendsen
marjolein spreker

De spirituele betekenis van jouw leven

Durf te zijn wie je echt bent; laat jouw persoonlijke spirituele Zijn je leidraad en kompas in je leven zijn. Ontdek de diepe wijsheid die al in jou zit en laat deze opbloeien.

Samen integreren we ons hogere zelf in het dagelijks leven en ontdek je voor jezelf hierin een mooie balans als mens op aarde. Marjolein biedt je de juiste tools om in contact te komen met je hogere zelf en de oerbron door middel van oefeningen, meditatie, innerlijke reizen en spirituele kennis. Tegelijkertijd leer je om goed geaard te blijven in deze multidimensionale wereld. Midden in de natuur maken we verbinding met ons zielsplan. Je gaat naar huis met waardevolle inzichten die je direct kun toepassen in je dagelijks leven.

Marjolein over Spiritueel Zijn Live

Marjolein vertelt je persoonlijk wat je kunt verwachten op deze magische dag.

Ervaar een onvergetelijke dag:

Kom samen met gelijkgestemden de spirituele connectie opzoeken en verbinden met de aarde en het universum

Leer verbinden met je hogere zelf en de verschillende dimensies

Ervaar de diepe spirituele betekenis van jouw leven

Zet een krachtige transformatie in gang door je zielsplan te gaan leven

Marjolein buiten

Over Marjolein Berendsen

Marjolein Berendsen is founder van ZoMa Opleidingen en Stichting ZoMa, natuurgeneeskundig therapeut, Reiki Master, auteur en spreker. Het verspreiden van licht, liefde en bewustwording is haar missie. Om haar missie uit te dragen, is ze niet alleen dagelijks vanuit onvoorwaardelijke liefde & holistisch leven bezig met ZoMa Opleidingen, maar schrijft ze ook artikelen, columns en blogs, deelt ze meditaties, masterclasses en haar eigen podcast Holistisch leven. Ook is ze auteur van de bestseller (handboek & werkboek) ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’  en ‘Hoogsensitief, je grootste kracht’. In haar talks en workshops neemt ze je mee in onderwerpen zoals bewustzijn, zelfontplooiing, hoogsensitiviteit en de verbinding tussen hoofd en hart.

Koop nu je ticket

Praktische info

Deze prachtige dag vindt plaats op de betoverende locatie van De Hoorneboeg in Hilversum.

Maak je klaar voor een transformerende dag met Marjolein Berendsen waarin je samen met gelijkgestemden midden in de natuur gaat verbinden met je multidimensionale bewustzijn vanuit je hogere zelf. Voor slechts €350,- kan jij hier deel van uitmaken. Ben je ZoMi dan kun je hier al bij zijn voor €295,-. Wacht niet te lang, we hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Datum: maandag 6 november 2023

Tijd: 09.30 – 15.30 uur

Ga met ons mee bijdragen aan een nieuwe wereld.

spiritueel zijn