Vijf redenen om naar het ZoMa Workshop Festival te komen

Update: ZoMa Opleidingen volgt de richtlijnen en maatregelen vanuit de overheid. Omdat alle evenementen tot 1 september niet zijn toegestaan, is deze open dag verplaatst naar zaterdag 12 september 2020.

Op 12 september 2020 organiseert ZoMa Opleidingen een inspirerend Workshop Festival. Van 12.00 tot 17.00 uur is iedereen die nieuwsgierig is naar ons instituut, ons aanbod en onze mooie leslocatie van harte welkom. Vraag nu gratis toegangskaarten aan!

En dit is waarom je dit festival écht zou moeten bezoeken:

Je krijgt als je dat wilt een gratis holistische behandeling

Tijdens het Workshop Festival kun je gratis een holistische behandeling krijgen. De holistische behandelingen die worden aangeboden hebben hun eigen thema en de helende en ontspannende werking van zo’n behandeling is echt een heerlijke ervaring. Wil je voelen wat Reiki voor je kan doen, hoe edelstenen in een behandeling worden ingezet, wat remedies zijn en hoe ze werken of hoe het is om een klankschaalbehandeling te krijgen, dan is het ZoMa Workshop Festival je kans.

Gun je jezelf zo’n heerlijke holistische behandeling, op het Workshop Festival, dan krijg je meteen een mooie indruk van de methodieken en tools die in de opleiding tot Holistisch Therapeut aan bod komen. Samen met één van onze gecertificeerde trainers/therapeuten, in een 1-op-1 sessie zélf voelen wat zo’n behandeling voor je kan doen is echt een prachtige manier om kennis te maken met de opleiding tot Holistisch Therapeut!

Je kunt je eigen, unieke tempeltje maken bij Haveli Arts

Haveli Arts is een kunstenaarsduo, dat zijn werk inspireert op India. In het pand van ZoMa Opleidingen vind je verschillende kunstwerken van Haveli Arts. Tijdens het ZoMa Workshop Festival kun je voor een kleine bijdrage je eigen tempel maken, onder de liefdevolle begeleiding van Subash en Hanneke. Een heel mooi aandenken aan deze mooie middag!

Er zijn verschillende kraampjes met artikelen

In de mooie ruimtes van ons pand zijn op 27 juni verschillende standhouders aanwezig om je kennis te laten maken met allerlei mooie methodieken en artikelen. Zo kun je een kaartlezing laten doen door iemand met veel kennis van inzichtkaarten, kun je de energie van edelstenen (leren) voelen en de mooiste stenen voor jezelf aanschaffen. Ook is er een echte handpanmuzikant aanwezig, die de wonderlijke klanken van handpanmuziek demonstreert.

Er zijn heerlijke hapjes en drankjes

Bij de opleiding tot Holistisch Therapeut en de Reiki-cursussen zijn de lunches inbegrepen. Deze wordt verzorgd door onze vaste cateraar Patricia Schoot van JCPS. Op het Workshop Festival krijg je alvast een voorproefje van alle verantwoorde heerlijkheden die zij bijna dagelijks voor ons maakt. Heerlijk genieten dus op deze super leuke middag!

En natuurlijk… je krijgt alle informatie over de opleidingen en cursussen

Uiteraard vertellen onze trainers, (aankomend) therapeuten en andere leden van ons team je alles wat je over de opleiding tot Holistisch Therapeut en de Reiki cursussen wilt weten. In onze infostand staan we voor je klaar om je te helpen, vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Het ZoMa Workshop Festival is er speciaal voor iedereen die interesse heeft in alles wat ZoMa Opleidingen te bieden heeft. De toegang is gratis! Wel heb je een toegangskaart nodig om deel te kunnen nemen: deze kun je aanvragen met de knop hier onder.

Voel je welkom bij ZoMa Opleidingen en kom ook langs op 12 sepember: om 12 uur openen onze deuren!