slider

Blog

slider

Er zijn nog geen albums of foto's geupload

“Dat overkomt MIJ weer!”
“Ik win toch nooit wat!” Een pessimistische verzuchting die je maar wat vaak hoort om je heen. Wanneer diegene dan inderdaad wéér niet gewonnen heeft, is dat een bevestiging van de diepgewortelde overtuiging. “Zie je wel!”
De illusie van controle
“Wat ben ik toch weer stom geweest”, “ik kan dit gewoon écht niet”, “ik weet ZEKER dat ze over me heeft gepraat” en ga zo maar door. Je kent het vast wel! Het eeuwige geklets in jouw hoofd. De stem is overtuigend, veroordelend, achterdochtig, onzeker. Hij praat je van alles aan…en jij trapt er in. Omdat de stem helaas vaak negatief van aard is, staat het geluk en zelfvertrouwen in de weg.
Angst!
Arrrhhh angst! Daar is dan het moment om je presentatie te geven. Je hart bonkt in je keel, het wordt wazig voor je ogen en het zweet breekt je uit. Of misschien word je geplaagd door examenvrees, angst voor de tandartsboor of groepen mensen. Iedereen kent een bang of angstig gevoel wel, in meer of mindere mate.
Leren Manifesteren
Manifesteren kun je leren! Vraag, geloof erin en ontvang
Zelfwaardering
5 simpele tips om jezelf meer te waarderen!
How to: het verhogen van je frequentie!
De lente is aangebroken, dit zorgt er automatisch voor dat wij allemaal weer wat vrolijker zijn. Onze frequentie is hiermee al weer wat omhoog gegaan. Wanneer onze frequentie omhoog gaat, worden we gezonder, blijer en gelukkiger.
Aandacht voor jezelf
Omarm de aandacht voor.... jezelf
Verbonden
December feestmaand!
December feestmaand! ZoMa Opleidingen geeft bij inschrijving van de opleiding tot Holistisch therapeut een starterspakket, ter waarde van 100 euro, cadeau!
This is Sliced Diazo Plone Theme