Over ZoMa Community

ZoMa Community biedt een compleet aanbod aan afgestudeerde – en toekomstige therapeuten van ZoMa Opleidingen. Lid worden is kosteloos en kan al aan de start van de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Zoma Community

Wat kan de ZoMa Community voor mij betekenen?

Missie ZoMa Community

De missie van ZoMa Community is het integreren van 3 pijlers:
 Professionalisering: het bieden van workshops en trainingen, bij- en nascholingen, retreats en intervisie. Deze bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de KTNO en leveren studiepunten op voor diverse beroepsverenigingen.
 Verbinden: de kracht van verbinding is enorm. Leg contact, deel kennis en zoek verbinding met collega studenten en therapeuten.
 Ontspanning: we geloven in de kracht van ontspanning, om goed voor onze energiebalans te zorgen. Daarom organiseert ZoMa Community uitjes en bijeenkomsten, allemaal verschillend van opzet. Denk aan een Reiki picknick, een food festival of een beurs.

Professionalisering

Community professionalisering

In de opleiding tot Holistisch Therapeut hebben jullie in twee jaar tijd veel kennis opgedaan. Als professional is het voor jou van belang om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten. Daarnaast is het heel essentieel om te delen waar je in je praktijk tegen aan loopt (denk o.a. aan spiegels en ingewikkelde casussen). Om zo nieuwe gezichtspunten te verkrijgen en om tunnelvisie te voorkomen. Inzichten op holistisch gebied zijn constant in beweging, de inhoud is alles behalve statisch. We bieden daarom mooie workshops en trainingen aan. Alsmede bij- en nascholing, retreats en intervisie. Deze bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de KTNO en leveren studiepunten op voor de beroepsverenigingen BATC en Het Verbond. Houd de agenda in de gaten voor de planning!

Verbinding

Community verbinding

De kracht van verbinding is enorm. Dit hebben jullie in de opleiding tot therapeut al ervaren, maar is na je afstuderen nog net zo belangrijk. Zoma Community hecht hier dan ook veel waarde aan. Leg contact, deel kennis en zoek verbinding met collega studenten en therapeuten. Je krijgt regelmatig een nieuwsbrief in je mailbox. Let’s connect!

Ontspanning

Community ontspanning

We geloven in de kracht van ontspanning, om goed voor onze energiebalans te zorgen. Daarom organiseren we leuke uitjes en bijeenkomsten, alleen heel verschillend. Denk aan Reiki-picknicks, een foodfestival, of een beurs. Houd de agenda in de gaten voor de planning!

Waarom ZoMa Community?

  • Kom in contact met collega therapeuten via de facebook-pagina en de meetings.
  • Blijf op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van Holistische Therapie.
  • Ontwikkel je als therapeut d.m.v. workshops, lezingen en retreats en intervisie.
  • Ontwikkel jezelf d.m.v. (stilte) retreats, waarin leven vanuit je Essentie, het Zijn centraal staat.
  • ZoMa Community is gratis en laagdrempelig.
  • Uitgangspunt is de balans tussen professionalisering, verbinding en ontspanning.

ZoMa Community in beeld