Samenwerking Stichting For All Life

De stichting For All Life is opgericht door Ellen Bosman, werkzaam bij ZoMa Opleidingen. For All Life heeft als uitgangspunt dat we in het leven niet alleen mogen nemen, maar ook geven. De stichting ondersteunt wereldwijde projecten die zich richten op het verlenen van hulp aan kwetsbare doelgroepen; zowel aan mens als dier. Stichting For all Life zet zich daar met hart en ziel voor in door het bieden van materiële en immateriële ondersteuning.

Het project waar For All Life zich in 2019 voor inzet is een opvangtehuis voor straathonden in Thailand. De dieren worden hier liefdevol opgevangen en krijgen indien nodig medische zorg. Ook zorgen de beheerders van het tehuis voor sterilisatie van de teefjes, zodat verdere groei van het straathondenprobleem voorkomen wordt. Met de donaties van ZoMa Opleidingen kunnen we een steentje bijdragen aan dit mooie doel. Wij hopen met de samenwerking met For All Life ook in de toekomst vele mooie projecten te mogen ondersteunen.

ZoMa Opleidingen gaat samenwerken met For All Life omdat wij ons helemaal kunnen vinden in de filosofie van de stichting. Op de beurzen waar ZoMa Opleidingen aan deelneemt, geven wij energetische behandelingen, waarvan de opbrengst volledig ten goede zal komen aan de stichting. De eerste beurs in 2019 is het Happinez Festival.

Ellen en Marjolein vertellen zelf over deze mooie samenwerking:

Vlog met Stichting For All Life

En de opbrengst van Happinez Festival is bekend! In onderstaande video zie je hoeveel geld we hebben ingezameld voor het straathondenproject in Thailand:

Opbrengst Happinez voor stichting For all life