December feestmaand!

December feestmaand! ZoMa Opleidingen geeft bij inschrijving van de opleiding tot Holistisch therapeut een starterspakket, ter waarde van 100 euro, cadeau!December staat weer voor de deur! Een maand met veel gezelligheid, verbinding, warmte, liefde en aandacht voor elkaar.

December staat ook voor afsluiten van het jaar, waarbij je oude patronen en pijnen los kunt laten en je je richt op een nieuw begin, 2019. Een jaar met nieuwe kansen en het begin van  een nieuw pad met goede voornemens. Zoals komend jaar liefdevoller voor jezelf te zijn, in je kracht staan en leven vanuit wie jij werkelijk bent. Stralen vanuit je kern en nog meer leren in het nu te zijn. Nog meer de keuzes maken die jij wilt. Meer tijd voor jezelf, vrienden, familie, genieten van de kleine dingen en de dingen doen waar jij blij van wordt. Door alle drukte van de dag vergeten we vaak de belangrijke dingen in het leven. Het wordt vanzelfsprekend. Daar waar we in maand december, als we samen met familie en vrienden zijn, wel meer bij stil staan: liefde, verbinding en dankbaarheid.

ZoMa Opleidingen heeft ook een prachtig jaar doorgemaakt met veel liefde, verbinding en dankbaarheid. Verbinding vanuit liefde met alle nieuwe 150 studenten, afgestudeerde en huidige studenten. Daarnaast hebben we ook veel dankbaarheid mogen ervaren. We hebben ons gevestigd in een prachtig nieuw pand, ons team van trainers en personeel is gegroeid, prachtige mensen opgeleid en mogen begeleiden, mooie ontmoetingen gehad, prachtige workshops mogen geven, op de Samenloop voor Hoop gestaan en ga zo maar door. 

Kortom, een belangrijke reden om die dankbaarheid te delen en vanuit verbinding en liefde cadeaus uit te delen in deze feestelijke decembermaand. Speciaal voor jou!

Wij geven in de maand december, alle mensen die zich inschrijven voor de opleiding tot Holistisch therapeut, in de maanden januari, februari en maart, een starterspakket cadeau. 
Dit starterspakket heeft een waarde van 100 euro!

Inhoud starterspakket: *1

 • een kaartenset (deze wordt gebruikt bij o.a. module 5, 6 en 8 en in leerjaar 2 – inzichtkaarten)
   
 • een pendel (deze kan je gebruiken om chakra’s te scannen, hier werken we in het 2e jaar mee)
   
 • 6 edelsteenpunten (deze kan je gebruiken voor massage, afstrijken, Reiki behandelingen en ook om een edelstenengrid te leggen. Deze gebruiken we in les 7, 8 en leerjaar 2)
   
 • edelstenen chakraset (deze kan je gebruiken om de chakra’s uit te lijnen en in balans te brengen. Je kan ze ook los van elkaar gebruiken. Hier werken we in leerjaar 2 mee)
   
 • armbandje dit helpt je om nog beter bij jezelf te blijven en in jouw kracht te blijven)

*1 Deze set heeft een winkelwaarde van 100 euro. De kaartenset, pendel en het armbandje kunnen iets afwijken qua kleur of set. Het starterspakket ontvang je bij de eerste lesdag van de opleiding.


Als extra cadeau betaal je in deze feestmaand (december) ook geen inschrijfgeld à 50 euro voor de opleiding! Schrijf je dus nu in voor de opleiding! Er zijn nog maar een aantal plekken beschikbaar!  

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme