Actie: Manifesteer je mooiste leven!

ZoMa Opleidingen heeft als missie om licht, liefde en bewustwording te verspreiden. Wij gunnen iedereen het meest liefdevolle en vrije leven en daarom hebben we deze mooie actie voor jou: Manifesteer je mooiste leven!

Hoe zou het zijn als je je allermooiste leven kunt leven? Als je al je oordelen, verwachtingen en patronen kunt loslaten en zo de mooiste versie van jezelf kunt zijn? En dat allemaal vanuit huis?

Om je mooiste leven te manifesteren, bieden we jou een korting van maar liefst € 100,- aan op drie van onze online cursussen. Deze mooie cursussen, waarin holisme de rode draad is, bieden je de inzichten, inspiratie, kennis en motivatie om deze intentie waar te maken. Ze zijn geschikt voor iedereen, ook als je (nog) geen kennis hebt van holisme, hooggevoeligheid, spiritualiteit en/of bewustzijnsontwikkeling. Met deze cursussen kun ook jij je mooiste leven manifesteren! Gewoon vanuit huis en in jouw eigen tempo.

De cursussen

Je krijgt t/m 28 februari 2022 € 100 korting op de volgende online cursussen. Je betaalt dan slechts € 99 i.p.v. € 199. Klik op de cursus van jouw keuze voor uitgebreide informatie over de inhoud én de mogelijkheid om je meteen in te schrijven:

 

Gebruik de kortingscode MANIFESTEERJEMOOISTELEVEN99! en je korting wordt direct verrekend.