Masterclass Bewustzijn met Swami Purnachaitanya

In het dagelijks leven krijgen we regelmatig te maken met verschillende uitdagingen. Dat kan zijn in je werk, thuis bij je gezin of in je sociale kring. Het kunnen situaties zijn die veel energie van je vragen of zwaar op je wegen. Ook wanneer je als lichtwerker regelmatig met energie werkt en met cliënten die het moeilijk hebben kan het zijn dat zware gebeurtenissen of energieën aan jou blijven kleven. Hoe zorg je dan dat je als professional, coach of mens in iedere situatie goed gegrond bent en thuis blijft bij jezelf?

Swami purnachaitanya

Internationaal veelgevraagd yoga- en meditatiedocent Swami Purnachaitanya begeleidt op woensdagavond 7 december van 19:00 tot 21:00 uur een unieke live masterclass in Bewustzijn. In deze 2-uur durende masterclass gaan we diepgaand verbinden met ons eigen bewustzijn. De spiritueel gids leert je waardevolle technieken waardoor je nog steeds met dezelfde empathie anderen kunt benaderen zonder dat je weggaat bij jezelf. Aan de hand van meditatie, breathwork en verhelderende inzichten onderzoeken en leren we alles over de kracht van het bewustzijn. Na deze bijzondere avond weet je altijd moeiteloos terug te keren naar de stevige bedding in je kern.

Kom voor €59,- verbinden tijdens deze unieke avond bij ZoMa Opleidingen in Westervoort waarin we samen onder leiding van fenomeen en spiritueel gids Swami Purnachaitanya intunen op ons bewustzijn.

Hier wil ik bij zijn!