De Nationale Gezondheidsbeurs: wij zijn er bij!

Van 3 t/m 6 februari 2022 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de Nationale Gezondheidsbeurs plaats. Voor iedereen die inspiratie zoekt voor een gezonde leefstijl is dit een prachtig evenement om bij te wonen. Er zijn heel veel verschillende stands waarin je alle info krijgt over gezondheid, gezonde voeding en lifestyle, en er worden allerlei lezingen en workshops georgeaniseerd door coaches, auteurs en influencers. ZoMa Opleidingen is er ook bij!

Marjolein Berendsen, founder en eigenaar van ZoMa én auteur van de boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ zal tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs drie dagen een inspirerende en interactieve lezing verzorgen. Op donderdag 3 februari spreekt ze in het Bloggerstheater, op vrijdag 4 en zaterdag 5 februari vind je haar in de lezingruimte Mind. Alle drie de lezingen zijn om 12.00 uur. Tijdens de lezing maak je kennis met holisme en met een holistische manier van leven. Wat is holisme en hoe kan dit je helpen om weer helemaal in balans te komen, zodat je echt gezond en gelukkig kunt zijn? Iedereen die de lezing bijwoont, wordt uitgenodigd om mee te doen met een oefening en een opdracht om dit alles te gaan ervaren en ook is er ruimte voor vragen.

Op de website https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/ vind je alle info over exposanten, sprekers en kun je je toegangskaarten bestellen.

Kom jij ook naar de lezing van Marjolein tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs?