Ook een bij- en nascholing volgen?

ZoMa Opleidingen biedt een divers pakket aan bij- en nascholingen aan met uiteenlopende onderwerpen. Deze bij- en nascholingen zijn bedoeld voor therapeuten die zijn aangesloten bij BATC, VBAG, VIV, Het Verbond of CAT . Conform de bepalingen van de beroepsverenigingen moeten zij zich regelmatig laten bijscholen. Ook voor studenten, afgestudeerde holistisch therapeuten en andere zorgverleners zijn bij- en nascholingen een mooie aanvulling op hun kennis en vaardigheden.

Op 9 oktober jl. vond de bij- en nascholing Verdiepende Reiki technieken plaats, onder de deskundige begeleiding van trainer Saskia Smeding. Het inzetten van Reiki in combinatie met andere (energetische) werkvormen en coaching, step stone en het geven van een Reiki chakra-behandeling waren de onderwerpen op deze avond. En dat het een succes was, blijkt uit de reacties van enkele deelnemers:

“Leuk, nieuwe toepassingen van de reiki symbolen. Ik wist niet dat je er zoveel mee kan”.
“Interessant hoe we elkaar spiegelen.”
“Ik heb nieuwe verbanden kunnen leggen, kan zaken anders plaatsen.”
“Dit is zo goed om scherp te blijven!”
“Goede mix van theorie en oefenen met nieuwe toepassingen.”

Heb je interesse in een bij- en nascholing? Kijk dan bij ons aanbod op de website. Data en aanmelden kan via de Agenda. Doen hoor, want het levert je niet alleen studiepunten op als je aangesloten bent bij een beroepsvereniging: het biedt ook veel extra kennis, verdieping en nieuwe inzichten!