Nieuw: Reiki opfrisavonden

Vanaf september 2019 organiseert ZoMa Opleidingen Reiki opfrisavonden. Deze zijn bedoeld voor iedereen die al een Reiki 1 of Reiki 2 cursus heeft gedaan. Wil je graag wat meer oefenen, kennis uitbreiden, verbinden en ervaringen delen na je Reiki 1 of 2 cursus? Dan is de Reiki opfrisavond een prachtige manier om dit te doen.

Ook voor mensen die de Reiki cursussen ergens anders dan bij ZoMa Opleidingen hebben gevolgd, zijn de Reiki opfrisavonden toegankelijk. Studenten van de opleiding tot Holistisch Therapeut zijn uiteraard ook van harte welkom.

Organisatie in volle gang

Op deze opfrisavonden is er ruimte om te oefenen met elkaar, om vragen te stellen, dieper in te gaan op methodieken en ervaringen te delen. De avonden worden eens in de drie à vier maanden georganiseerd en vinden plaats bij ZoMa Opleidingen te Westervoort.

We zijn op dit moment druk bezig met de organisatie van de Reiki opfrisavonden; in september 2019 staat de eerste avond gepland. Voor 2020 zijn de volgende data (onder voorbehoud): 25 maart, 21 mei, 17 september en 7 december 2020. Op dit moment is aanmelden nog niet mogelijk.

Er is per opfrisavond plaats voor maximaal 10 personen. De Reiki opfrisavonden duren van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Hou de Agenda in de gaten voor de exacte data en de aanmeldingsmogelijkheden, meer informatie volgt binnenkort!