Volg een bij- en nascholingsdag!

Wil je je kennis uitbreiden, up to date blijven of verdere verdieping voor je werk als therapeut, coach of andere zorgverlener? Volg dan een bij- of nascholingscursus bij ZoMa Opleidingen. Wij bieden verschillende bij- en nascholingscursussen aan met uiteenlopende onderwerpen. Voor de komende bij- en nascholingsdagen is er nog plek!

De eerstvolgende bij- en nascholingsdag is op 9 oktober aanstaande en heeft als onderwerp ‘Verdiepende Reiki Technieken’. Je kennis en vaardigheden op het gebied van Reiki worden met deze bij- en nascholing uitgebreid. Er wordt volop geoefend met medecursisten en er worden je verschillende nieuwe, verdiepende technieken aangereikt waarmee je een extra stimulans krijgt voor je werk of je studie. Een aanrader voor wie met Reiki werkt en zich verder wil bekwamen. Meld je aan via deze pagina!

Op 16 oktober vindt de bij- en nascholingsdag ‘De magie van edelstenen’ plaats. Als je je verder wilt verdiepen in de werking en toepassing van edelstenen, dan is deze cursus zeker geschikt. Je leert alles over de eigenschappen van verschillende mineralen en edelstenen en tevens ga je met je medecursisten oefenen om de edelstenen in een therapeutische behandeling te kunnen inzetten. Edelstenen zijn een prachtige aanvulling op de methodieken van een coach of therapeut. Meld je aan via deze pagina!

Therapeuten die zijn aangesloten bij BATC, VBAG, VIV, Het Verbond of CAT moeten zich conform de bepalingen van de beroepsverenigingen regelmatig laten bijscholen. Een bij- en nascholingscursus van ZoMa Opleidingen levert de noodzakelijke studiepunten op.

Ook voor studenten, afgestudeerde holistisch therapeuten en andere zorgverleners zijn de bij- en nascholingen van ZoMa Opleidingen een hele mooie aanvulling op hun kennis en vaardigheden.