Winteractie verlengd: een nieuwe start

Het nieuwe jaar is begonnen. Een jaar waarin we nog meer licht, liefde en bewustwording mogen verspreiden aan de wereld, samen met iedereen die zich verbonden voelt met ZoMa Opleidingen. We hopen dat we iedereen deze intentie mee kunnen geven voor het nieuwe jaar.

WinteractieDankzij de vele nieuwe inschrijvingen voor de opleiding tot Holistisch Therapeut, die we naar aanleiding van onze winteractie hebben mogen verwelkomen, kunnen we onze missie blijven voortzetten. We zijn daar zo dankbaar voor! Daarom verlengen we onze winteractie tot en met 31 januari 2022. Dat betekent dat je bij inschrijving voor opleiding tot Holistisch Therapeut ook deze maand nog een prachtig welkomstcadeau krijgt: een gratis een online cursus naar keuze uit ons aanbod. Maak jij ook een nieuwe start in 2022?

Lees hier alles over de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Voorwaarden winteractie

Deze actie loopt van 1 januari 2022 tot en met 31 januari 2022 en is voor iedereen die zich in deze periode inschrijft voor de opleiding tot Holistisch Therapeut. Na je inschrijving geldt het wettelijke herroeppingsrecht van 2 weken, wat inhoudt dat je ná het verstrijken hiervan de door jou gekozen online cursus ontvangt.

Word jij ook Holistisch Therapeut? Schrijf je dan nu en krijg een online cursus naar keuze cadeau:

Aanmelden Holistisch Therapeut

Heb jij je al ingeschreven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut? Ook dan kun je meedoen aan de winteractie! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een nieuwe student aan te dragen. Wanneer deze persoon zich ook inschrijft tussen 1 januari en 31 januari 2022 en ook echt gaat starten met de opleiding, krijg jij als dank óók een online cursus naar keuze cadeau. Geef hiervoor even de naam van degene die dankzij jou definitief de opleiding gaat volgen én de cursus van jouw keuze door aan het secretariaat.

Winteractie