ZoMa Den Haag gaat verhuizen!

Je leest het goed: ZoMa Den Haag heeft een nieuwe locatie. Na bijna twee maanden gebruik te hebben gemaakt van de ruimte aan de Huygenstraat in Voorburg, hebben we helaas moeten vaststellen dat deze ruimte niet geheel aan onze voorwaarden voldoet.

In goed overleg hebben we daarom besloten om op zoek te gaan naar een alternatieve locatie, en dat is gelukt! Met ingang van 1 november a.s. zijn we gevestigd op een prachtige plek op de Van Alphenstraat 2 te Voorburg. Hier hebben we een grote, open en lichte ruimte tot onze beschikking voor al onze cursussen en opleidingen. Op deze locatie kunnen we de aandacht en kwaliteit bieden zoals we dat zo graag willen.

Volg je de opleiding ga je een Reiki cursus doen bij ZoMa Den Haag, dan verwelkomen we je per 1 november a.s. graag op ons nieuwe adres:

Van Alphenstraat 2, 2274 NA Voorburg

De locatie van ZoMa Den Haag (Voorburg) ligt in een blauwe zone, dat betekent dat er niet langer dan 2 uur geparkeerd mag worden. Op de pagina Over ZoMa Den Haag vind je meer informatie over parkeermogelijkheden in de buurt en over het openbaar vervoer.

Graag tot ziens op de Van Alphenstraat 2 in Voorburg!