Online boekevent ‘Leef de mooiste versie van jezelf’

De boeken Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn zijn sinds mei 2021 verkrijgbaar in de webshop van ZoMa Opleidingen en via diverse online boekhandels. Marjolein Berendsen, oprichter en eigenaar van ZoMa Opleidingen én auteur van de boeken, organiseert op 13 juli 2022 van 9.30 tot 11.30 uur het gratis online event ‘Leef de mooiste versie van jezelf’. Voor iedereen die alles wil weten over de boeken, over holistisch leven, over Marjoleins missie en visie is dit event echt een waardevolle ervaring. De boodschap uit de boeken is dat iedereen de mooiste versie van zichzelf mag zijn, moeiteloos en vol liefde. En dit is voor iedereen weggelegd!

Wat gaan we doen?

Tijdens het online event laat Marjolein de deelnemers kennismaken met de boeken én hun inhoud, op een actieve en inspirerende wijze. Zo vertelt ze alles over wat holistisch leven nu eigenlijk is, begeleidt ze een mooie meditatie en leest ze een aantal fragmenten voor. Alles om jou te leren hoe je de mooiste versie van jezelf kunt zijn! Dit staat er allemaal op het programma:

Welkom en introductie
Even landen (korte meditatie)
Alles over de boeken, de inhoud en fragmenten/sneak previews
Samen mediteren: ervaren van je holistische niveaus, goed voor jezelf zorgen en thuiskomen in jezelf
Vraag en Antwoord: iedereen kan vragen stellen over de chat, de mooiste vragen worden direct behandeld
Afsluiting

Compilatie

Kijk hieronder naar een compilatie van het online event, zoals dat eerder werd gegeven:

“Het moment waarop je je realiseert dat je de regisseur bent van je eigen leven, is het moment waarop je je eigen kracht ontdekt. Daarmee kun je alles in je leven veranderen.”

Marjolein Berendsen

Bestellen ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’

De boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ zijn verkrijgbaar in de webshop van ZoMa Opleidingen. Je kunt het handboek en het werkboek los bestellen, maar nog mooier is natuurlijk de bundel: beide boeken samen in één pakket. Wanneer je de boeken zelf komt afhalen bij ZoMa Opleidingen in Westervoort, krijg je ter plaatse een gesigneerd exemplaar. Kijk in de webshop voor meer informatie!

Bestellen in de webshop

Over Marjolein

Marjolein Berendsen is oprichter en eigenaar van ZoMa Opleidingen. Vanuit haar levensmissie, het verspreiden van licht en liefde, leidt zij hier samen met haar bevlogen team, mensen op tot Holistisch Therapeut. Inmiddels zijn dit er al meer dan 6000! In 2019 richtte ze de stichting ZoMa-Spread the Love op, waarmee ze met een groep vrijwilligers vanuit de community gratis Reiki behandelingen geeft aan kwetsbare doelgroepen.

Daarnaast publiceert ze regelmatig artikelen over holisme, hooggevoeligheid en bewustwording op verschillende online media, heeft ze een vaste rubriek in Manifestatie Magazine, schrijft ze maandelijks columns voor Paravisie Magazine en deelt ze als holistisch expert haar kennis op de platforms Your Brain Balance en Grace&Us. Met haar werk geeft ze steeds verder vorm aan haar missie en leren steeds meer mensen vanuit hun hart te leven.

Haar boeken Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn de kroon op haar werk tot nu toe.

Hoe werkt het?

Het online event wordt via Zoom gegeven. Heb je (nog) geen Zoom? Download deze dan hier voor desktop of op je mobiele telefoon:

Zoom downloaden

Zodra je je inschrijving hebt voltooid, ontvang je een bevestiging per e-mail én een link naar de presentatie. Zorg dus dat je de datum en de tijd in je agenda hebt staan, want dit event is echt te mooi om te missen!