Online event Holistisch leven: nog een extra datum!

Het online event Holistisch leven krijgt weer een vervolg! Als jij ook kennis wilt maken met de boeken van Marjolein Berendsen, kun je op 2 mei van 11.00  tot 12.30 uur alsnog meedoen aan dit mooie event. 2 Mei is de allerlaatste dag dat je kunt pre-orderen; je ontvangt dan een unieke eenmalige editie van het het handboek en werkboek in een prachtige bewaardoos. Laat je inspireren door het gratis online event en doe ook mee!

Marjolein Berendsen, oprichter en eigenaar van ZoMa Opleidingen én auteur van de boeken Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn organiseert op 2 mei a.s. opnieuw het gratis online event ‘Holistisch leven’. Wil je alles weten over de boeken, over holistisch leven, over Marjoleins missie en visie? Meld je dan nú aan en doe mee met dit mooie en inspirerende event, bomvol verrassingen!

Op 21 maart is de pre-order begonnen van de boeken van Marjolein gestart. Het begin van de lente, het seizoen waarin alles zich opent en gaat bloeien, en dat is meteen ook een boodschap uit de boeken die Marjolein heeft geschreven: iedereen mag de mooiste versie van zichzelf leven, moeiteloos en vol liefde. Vanaf 3 mei zijn de boeken verkrijgbaar.

Wat gaan we doen?

In het online event maak je exclusief kennis met de boeken én hun inhoud, op een actieve en inspirerende wijze. Zo zal Marjolein alles vertellen over wat holistisch leven nu eigenlijk is, zal ze een begeleide meditatie met je doen en leest ze een aantal fragmenten voor. Dit staat er allemaal op het programma:

Welkom en introductie
Even landen (korte meditatie)
Alles over de boeken, de inhoud en fragmenten/sneak previews
Samen mediteren: ervaren van je holistisch niveaus, goed voor jezelf zorgen en thuiskomen in jezelf
Vraag en Antwoord: iedereen kan vragen stellen over de chat, de mooiste vragen worden direct behandeld
Uitleg pre-order: de limited edition
Afsluiting

Schrijf je in voor het online event!

Als jij er ook bij wilt zijn, schrijf je dan vooral in! Je krijgt een hele mooie indruk van de inhoud van de boeken, holisme en leven vanuit je ware essentie!

Het event vindt plaats op 2 mei van 11.00 tot 12.30 uur.

Aanmelden online event op 2 mei

Kijk ook mee naar een compilatie van het event, zoals dat eerder werd gegeven:

“Het moment waarop je je realiseert dat je de regisseur bent van je eigen leven, is het moment waarop je je eigen kracht ontdekt. Daarmee kun je alles in je leven veranderen.”

Marjolein Berendsen

Pre-order en ontvang een unieke bundel!

De boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ zijn vanaf 3 mei verkrijgbaar. Op 21 maart isde pre-order gestart. Wil jij ook een prachtige bundel van het handboek en werkboek ontvangen, inclusief 50 gratis meditaties? Pre-order dan tot en met 2 mei en je hebt op 3 mei sowieso een limited edition in huis: beide boeken in een luxe uitgevoerde bewaarbox. Deze limited edition wordt slechts één keer gemaakt en is exclusief voor wie de boeken bestelt tijdens de pre-order periode!

De kosten voor het handboek en werkboek samen in één bundel, dus de exclusieve limited edition, zijn € 45. Je betaalt geen verzendkosten.

Over Marjolein

Marjolein Berendsen is oprichter en eigenaar van ZoMa Opleidingen. Vanuit haar levensmissie, het verspreiden van licht en liefde, leidt zij hier samen met haar bevlogen team  mensen op tot Holistisch Therapeut. Inmiddels zijn dit er al meer dan 2000! In 2019 richtte ze de stichting ZoMa-Spread the Love op, waarmee ze met een groep vrijwilligers vanuit de community gratis Reiki behandelingen geeft aan kwetsbare doelgroepen.

Daarnaast publiceert ze regelmatig artikelen over holisme, hooggevoeligheid en bewustwording op verschillende online media en is ze vaste columniste voor het maandblad Paravisie Magazine. Met haar werk geeft ze steeds verder vorm aan haar missie en leren steeds meer mensen vanuit hun hart te leven.

Haar boeken Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn de kroon op haar werk tot nu toe.

Hoe werkt het?

Het online event wordt via Zoom gegeven. Heb je (nog) geen Zoom? Download deze dan hier voor desktop of op je mobiele telefoon:

Zoom downloaden

Zodra je je inschrijving hebt voltooid, ontvang je een bevestiging per e-mail én een link naar het event. Zorg dus dat je de datum en de tijd in je agenda hebt staan, want dit event is echt te mooi om te missen!

Meedoen aan het event

Inschrijven voor het event kan via onderstaande buttons. Het online event vindt plaats op 2 mei van 11.00 – 12.30 uur. Deelname is gratis en iedereen is welkom om mee te doen. Zien we jou ook op 2 mei?

Aanmelden online event op 2 mei