Hét Holistisch event 1 en 2 oktober 2022

Ga mee op een prachtige ontdekkingsreis en maak deel uit van een betoverend weekend vol met inspiratie.

Twee dagen lang verzorgt Marjolein samen met 12 inspirerende teachers mooie online workshops, lezingen en fijne meditaties. Het wordt een weekend vol licht en liefde om jou te inspireren je mooiste leven te leiden. Laat je meevoeren op een bewustwordingsreis naar je thuis, daar waar het licht altijd brandt.

Ik ben erbij!

Teaser Het Holistisch event

‘“Hét holistisch event, wat je zal verrijken op alle holistische niveaus. Ben jij erbij?”’ – Marjolein

marjolein holistisch leven

Marjolein neemt je gedurende dit magische weekend mee op een Holistische reis. We reizen af langs 12 teachers die elk een bijzondere workshop, meditatie of talk heeft om jou te inspireren op alle holistische niveaus. Aan het begin van iedere dag start Marjolein haar eigen bijzondere talk en introduceert ze alle prachtige teachers. Het mooie weekend sluit ze op een prachtige manier samen met je af.

Over Marjolein Berendsen

Marjolein inspireert mensen om hun hart te volgen en zo de mooiste versie van zichzelf te leven. Als oprichtster van holistisch opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen en als trainer, spreker, holistisch expert en auteur deelt zij haar missie met de wereld, volop vanuit licht, liefde en verbinding!

Teachers

Van de 12 teachers maken wij twee inspirerende namen al bekend! Blijf op de hoogte via onze social media, binnenkort volgen er meer namen.

Richard de Leth

Richard de Leth

Richard is CEO van Oersterk, specialist in gezondheidsmanagement en changemaker als het gaat om vitaliteit en gezondheid. Onlangs behaalde hij zijn Reiki 1 certificaat van ZoMa Opleidingen bij Marjolein.

Dokter Juriaan

dr. Jurriaan

Juriaan Galavazi is arts, coach en auteur van de bestseller Van klacht naar kans en Jij bent de liefde. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen.

Programma 1 en 2 oktober 2022

Wie: Marjolein Berendsen, ZoMa Opleidingen en 12 fantastische teachers
Wat: Het Holistisch event
Waar: Online
Wanneer:  zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 09.30 tot 16:30uur

Toegangskaarten

Laat je inspireren om jezelf volledig in het licht te zetten. Straal, laat zien wie je bent en ga met ons mee op reis!
Bestel nu je toegangskaarten voor het gehele weekend voor slechts €100,-.

Ik ben erbij!

Ben je Community lid? Dan mag je met korting deelnemen. Check je e-mail voor jouw magische code.