Verdiepingsavond Dokter Juriaan 16 juni 2021

Speciaal voor ZoMa Opleidingen heeft Dokter Juriaan een interactieve lezing ontwikkeld, waarin je als (aankomend) Holistisch Therapeut gaat ontdekken hoe je je als therapeut écht kunt laten zien. Deze lezing vindt plaats op 16 juni 2021 van 19.30 tot 21.30 uur.

Onderstaand citaat komt uit één van de blogs van holistisch huisarts Dokter Juriaan. Het vat ook de inhoud van de verdiepingsavond samen: hoe manifesteer je jezelf als therapeut? Wil je voldoen aan lijstjes, protocollen, registraties, certificaten en contracten met zorgverzekeraars, of volg je je eigen weg?

Laat je door Dokter Juriaan inspireren om jezelf volledig in het licht te zetten. Straal en laat zien wie je bent en kom naar deze mooie verdiepingsavond!

‘“Therapeuten zouden mensen, artsen en patiënten, veel vaker een ervaring mogen laten opdoen. Zichzelf meer in het licht zetten waar ze zo vaak over praten. Zonder persé te willen overtuigen. De ander mág oordelen en hóeft het niet met je eens te zijn. Op woorden en op kennis en diploma’s ga je de ander niet veranderen.”’

dokter Jurian

Over Dokter Juriaan

Juriaan Galavazi is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Programma 16 juni 2021

Locatie: Zalencentrum Staring
Grietakkers 3, 6905 CD Zevenaar
0316 – 52 34 58 / info@zalencentrumstaring.nl
Inloop: 19.00 uur, welkom met thee
Aanvang lezing en training: 19.30 uur
Afsluiting: ca. 21.30 uur
Na afloop is er de mogelijkheid zijn boek: “Van klacht naar kans” te kopen en / of te signeren.

Toegangskaarten

Helaas zijn er geen toegangskaarten meer beschikbaar, maar je kunt je wél aanmelden voor de wachtlijst. Er wordt dan contact met je opgenomen als er een plekje vrij is gekomen. Mail daarvoor even je gegevens naar info@zoma-opleidingen.nl en wie weet ben je er toch nog bij op 16 juni!