slider

ZoMa Opleidingen

slider
ZoMa Opleidingen

ZoMa Opleidingen is in 2013 opgericht door Marjolein Berendsen.

Onder ZoMa Opleidingen worden twee, door de KTNO erkende opleidingen op HBO-niveau verzorgt; de opleiding tot Holistisch Therapeut en Reiki Trainer. De oorsprong van de opleidingen komt vanuit de vraag  van de cursisten  die bij Marjolein  Reiki cursussen volgden. Gedurende de jaren ontstond  steeds meer  behoefte  naar een erkende opleiding vanuit de Reiki en dit heeft haar geïnspireerd om  de opleidingen te ontwikkelen. Daarnaast verzorgt zij bij- en nascholingen voor de KTNO, BATC, VBAG en Het Verbond.

 

ZoMa Community

ZoMa Community is sinds 2015 opgericht door Marjolein Berendsen. Dit is ontstaan vanuit de wens om een platform aan te bieden, van therapeuten voor therapeuten. Dit is speciaal ontwikkeld voor de studenten en afgestudeerden van de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Praktijk ZoMa

Marjolein heeft daarnaast ook haar eigen succesvolle praktijk, Praktijk ZoMa, sinds 2009. Ze behandelt cliënten met Natuurgeneeskundige Therapie, Reiki en Coaching. Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging Het Verbond en vereniging Reiki Cirkel.

Over Marjolein Berendsen

Van jongs af aan had Marjolein al interesse in de werking van energie en dat was in eerste instantie een hele primaire beleving. Als een kusje of een liefdevolle aanraking op de geschaafde knie van een kind, zo krachtig zoals liefde en oprechte aandacht werkt. Naarmate ze ouder werd, merkte ze dat door middel van handoplegging (magnetiseren) de klachten die mensen op dat moment ondervonden, kon doen verminderen. In het jaar 2000 is ze daarom in opleiding gegaan bij een paranormaal therapeut die haar hielp verder te ontwikkelen. In de afgelopen 17 jaar heeft ze haar intuïtieve vermogens als helder zien, -weten, -voelen, -horen verder ontwikkeld.

Achtergrond

Marjolein heeft de opleiding aan de Hogere Hotelschool gevolgd en ging in het bedrijfsleven werken. Ze merkte dat ze haar werk wel met plezier deed, maar niet volledig vanuit haar hart. Ze wilde echt wat voor mensen gaan betekenen, vanuit heel haar hart haar passie volgen. Haar ervaringen in het bedrijfsleven hebben ervoor gezorgd dat ze met beide benen op de grond sta, in verbinding tussen het aardse en het spirituele.

In 2004 kwam Reiki op haar pad. Ze behandelde toen al veel mensen en werd ontzettend enthousiast. In 2005 is ze gestart met de HBO-opleiding voor Natuurgeneeskundig (Paranormaal) Therapeut aan het HJBC om zichzelf nog professioneler te ontwikkelen, welke ze in 2009 heeft afgerond. Daar leerde ze om volledig op holistisch niveau te behandelen. Door de mens als geheel zien op álle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel), maakt dat ze direct naar de oorzaak van de klacht kan gaan. Daarbij worden alle niveaus meegenomen en daarmee ook het bewustwordingsproces. Het verkregen inzicht in de oorsprong van de klacht is essentieel in het helingsproces. De cliënten die ze behandelt kunnen zich met deze inzichten ook op bewust niveau verder ontwikkelen om daarmee weer in hun eigen kracht te staan. In 2006 werd Marjolein Reiki Master en is in 2009 naast het geven van Reiki en Natuurgeneeskundige behandelingen, begonnen met het geven van Reiki cursussen en coaching in  Praktijk ZoMa.

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme