Verdiepen in Reiki

Om te oefenen met Reiki, heb je cliënten nodig. Niet iedereen die een Reiki cursus heeft gevolgd, heeft direct de mogelijkheid om cliënten te behandelen. Daarnaast is het goed voor de energie om te blijven oefenen, zodat deze sterk blijft en goed kan doorstromen.

Kennis, ervaring en verbinding

Tijdens een Reiki verdiepingsavond krijg je de gelegenheid om met andere Reiki therapeuten ervaringen uit te wisselen, te oefenen met elkaar en en je kennis van Reiki te vergroten. Onder begeleiding van een ervaren trainer worden er oefeningen en methodieken aangeboden en is er ruimte om vragen te stellen en eventueel een casus te bespreken. Zo worden er ook nieuwe verbindingen gelegd en kun je natuurlijk heerlijk ontspannen als je zelf behandeld wordt.

Samen met je medecursisten ga je de verbinding met je essentie weer leggen en stimuleren, zodat je na de Reiki verdiepingsavond weer volledig vanuit je bewustzijn verder kunt. De verdiepingsavond geeft je echt een boost om Reiki te blijven toepassen in je dagelijks leven. Je kunt een verdiepingsavond daarom zo vaak als je wilt volgen.

Reiki Cursus

Voor wie?

De Reiki verdiepingsavonden zijn bestemd voor iedereen die zijn of haar Reiki ervaring wil uitbreiden. Het is dus van belang dat je al een Reiki 1, 2 of 3 certificaat hebt. Het maakt niet uit of je die bij ZoMa Opleidingen hebt behaald. Ook als je momenteel de opleiding tot Holistisch Therapeut bij ons volgt, ben je van harte welkom op één of meer van de Reiki verdiepingsavonden.

Groepsgrootte en tijden

De Reiki verdiepingsavonden worden georganiseerd bij ZoMa Opleidingen in Westervoort. Er geldt een maximum van tien personen per groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht.
De avond start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Kosten Reiki verdiepingsavond

Reiki handenDe kosten voor een Reiki verdiepingsavond zijn € 45. Dit is inclusief begeleiding van een trainer, thee en wat lekkers.

Programma Reiki verdiepingsavond

De Reiki verdiepingsavond duurt 2,5 uur. In deze tijd krijg je informatie (verdiepen van kennis), praktijkoefeningen (toepassen Reiki) en de mogelijkheid tot vragen, het inbrengen van een casus of adviezen. Na afloop ben je weer helemaal opgefrist met nieuwe inzichten en verbindingen!

Data Verdiepingsavonden

De Reiki Verdiepingsavonden zullen vanaf 2021 weer worden georganiseerd. Wanneer de data hiervoor bekend zijn, lees je dat hier. Ook kun je je dan via deze pagina aanmelden voor één van deze intensieve, fijne en mooie avonden. Erg waardevol voor je Reiki-ervaringen!