Home / Reiki Moerkapelle

Reiki Moerkapelle

ZoMa Opleidingen heeft twee prachtige leslocaties: in Westervoort en in Moerkapelle, vlakbij Rotterdam, Den Haag en Gouda. Vanuit hier worden de opleidingen en Reiki cursussen ook verzorgd, omdat er veel vraag naar was en is van geïnteresseerden in de Randstad. Vanaf nu dus ook Reiki in Zuid-Holland.

Reiki in Moerkapelle: wat is Reiki?

Reiki is een eeuwenoude traditionele Japanse geneeswijze en gaat uit van het zelfhelend vermogen van een lichaam. Met de energie vanuit het universum, de universele levensenergie, kan dit zelfhelend vermogen worden gestimuleerd.

Een Reiki therapeut is in staat om deze energie door te geven op een liefdevolle en respectvolle manier. Omdat een Reiki therapeut een gedegen opleiding heeft gehad, bij ZoMa Moerkapelle bijvoorbeeld, is er veel kennis en ervaring aanwezig over de werking van energie. Zo is Reiki een holistische natuurgeneeswijze. Dat houdt in dat alle holistische niveaus worden benaderd met het doorgeven van de Reiki energie: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Deze niveaus worden allemaal uitgebreid behandeld tijdens een Reiki cursus.

Als je je intuïtie wilt ontwikkelen, dan is de online cursus Spiritueel ontwaken echt iets voor jou. In deze diepgaande cursus leer je alles over je intuïtieve vermogens, over de kracht van de natuur, de maan en dromen en kom je helemaal thuis bij jezelf. Je leert jezelf kennen, zoals je werkelijk bent. Een aanrader!

Reiki Den Haag, Zoetermeer, Moerkapelle, Rotterdam

Reiki in de Randstad

Reiki Voorburg

Door de Reiki opleiding heeft een Reiki therapeut ook geleerd om vanuit onvoorwaardelijke liefde te behandelen. In een Reiki cursus wordt veel tijd en aandacht besteed aan de ontwikkeling van de cursist zelf. Je kunt alleen onvoorwaardelijk en oordeelvrij Reiki geven, als je dat zelf ook bent. Een Reiki cursus is daarom ook heel erg geschikt voor iedereen die zelf wil groeien en zichzelf wil behandelen.

De Reiki cursussen en de opleiding tot Reiki Trainer kun je volgen in de Randstad bij ZoMa Opleidingen in Moerkapelle. Vlakbij Gouda en op korte afstand van Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer, waarmee we een mooie spreiding hebben over heel Nederland. De lessen worden gegeven in een inspirerende en liefdevolle omgeving om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Reiki Moerkapelle op hbo-niveau

De Reiki cursussen en de opleiding tot Reiki Trainer kun je volgen in de Randstad bij ZoMa Opleidingen Moerkapelle. Reiki voor Den Haag, Reiki voor Rotterdam, Reiki voor Gouda: Reiki is overal beschikbaar en de cursussen worden centraal aangeboden in Moerkapelle De lessen worden gegeven in een inspirerende en liefdevolle omgeving om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. In Moerkapelle worden de cursussen Reiki 1, 2 en 3A gegeven en ook kun je er terecht voor de intensieve opleiding tot Reiki Trainer. ZoMa Opleidingen is geaccrediteerd door KTNO en aangesloten bij CRKBO, wat niets minder betekent dan dat de opleiding op hbo-niveau is en je na afronding gecertificeerd bent.

Reiki cursus Moerkapelle: voor iedereen uit de Randstad

Woon je in de Randstad en is het oosten van het land, waar het spiritueel centrum van ZoMa Opleidingen is gevestigd, lastig te bereiken voor je?

Kom dan Reiki cursussen volgen in Moerkapelle bij Voorburg. De locatie is zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. De stations van Zoetermeer en Gouda zijn dichtbij en er zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Reiki Den Haag

Ook een Reiki cursus volgen in Moerkapelle?

Verwen jezelf eens met een Reiki cursus in de Randstad. Je wordt professioneel begeleid en getraind door een ervaren Reiki Trainer van ZoMa Opleidingen, die jou met liefde en passie inwijdt in de verschillende graden van Reiki. De cursussen Reiki 1, 2 en 3A in Moerkapelle duren alle een hele dag en er is een terugkommoment om ervaringen uit te wisselen. Door Reiki ook in de Randstad aan te bieden, wordt ZoMa Opleidingen gesterkt in haar missie om licht en liefde te verspreiden! Reiki Den Haag, Reiki Zoetermeer, Reiki Rotterdam, Reiki Gouda: Reiki is overal.