slider

Regio Arnhem

slider

Over Margriet Homma  (Trainer maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)

Leven vanuit je Zijn, je essentie. Het is Margriet's missie om iedereen die hiernaar verlangt te ondersteunen in dit proces, wat we ook wel "thuiskomen bij jezelf" noemen. Hiervoor hoef je niet op zoek naar iets of iemand. Je bent al heel en compleet, je hoeft enkel contact te maken met je ZIJN om dit te ervaren.

Vanaf jongs af aan is Margriet geïnteresseerd in de zin van het leven en de werking van energie bij mensen en dieren. Ze begreep dat het belangrijk is om te luisteren naar en te vertrouwen op haar intuïtieve vermogens. Deze is ze verder gaan ontwikkelen sinds de opleiding tot Holistisch Therapeut. Vanaf dat moment vielen "puzzelstukjes" in elkaar en is ze echt gaan ervaren wat leven vanuit "de flow" is. Daarvoor is bewustzijn zo belangrijk. Wanneer dit er is, kun je je leven voor een groot deel creëren zoals jij dat wenst. Margriet geniet van het uitdragen van dit creatieproces. Ze ervaart dat mensen kracht en zelfvertrouwen krijgen door oude pijn en patronen los te laten en zich gaan focussen op hun hartenwensen. Dit doet ze met bezieling, energie en humor. Ze woont in Arnhem en is moeder van 2 dochters, Mila Roxy en Nine.

Achtergrond

Margriet werkt sinds 2014 als Holistisch Therapeut en Reiki Trainer in haar praktijk YunaCare. Tevens heeft ze ruim 10 jaar werkervaring in een psychiatrische kliniek, zowel klinisch als ambulant. Daar was ze oprichtster van een holistische deeltijdafdeling, welke ze 5 jaar heeft geleid. Sinds 2017 werkt ze als trainer bij ZoMa voor de opleidingen tot Holistisch Therapeut en Reiki Trainer. Ze is gestart in Amersfoort en sinds april 2018 in Westervoort. Daarnaast heeft ze een leidende rol binnen ZoMa-Community, een platform van therapeuten vóór therapeuten. Ze blogt voor ZoMa-Opleidingen en schrijft mee aan de 3-jarige opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut. Recent heeft ze een set intuïtieve coachkaarten ontworpen en uitgebracht, genaamd Leven vanuit je Zijn.


Over Lineke Folkers

Als klein meisje al was Lineke gevoelig voor emoties van andere mensen. Nadat zij in 2010 in aanraking kwam met Reiki, leerde Lineke haar helderziende gaven verder te ontwikkelen. Sinds 2013 heeft Lineke haar eigen praktijk voor Natuurgeneeskundige therapie en Reiki, praktijk Lichtpunt. Zij helpt mensen hun eigen lichtpunt terug te vinden. Lineke heeft een zoontje, Job.

Achtergrond

Na haar rechtenstudie is Lineke gaan werken als kandidaat-notaris, waarbij zij zich met name bezig hield met belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven: samenwonen, trouwen, scheiden en overlijden. Door dit werk integreerde zij haar juridische kennis met mensenkennis.In 2010 is Lineke via Marjolein, oprichtster van ZoMa opleidingen, in aanraking gekomen met Reiki. Na haar eerste Reiki inwijding volgden de daaropvolgende inwijdingen en is zij sinds 2013 Reikimaster. 

Lineke is in 2010 begonnen met de vierjarige opleiding op HBO niveau voor energetisch therapeut bij de Hogeschool Geesteswetenschappen te Utrecht. Zij heeft deze opleiding in 2014 afgerond. Door het volgen van deze opleiding heeft zij haar intuïtieve vermogens verder geprofessionaliseerd.
Vanaf 2013 geeft Lineke vanuit haar eigen praktijk, praktijk Lichtpunt, behandelingen, coaching en reiki cursussen. Zij helpt mensen met verschillende klachten en helpt hen hun eigen lichtpunt te vinden.

Sinds 2014 is Lineke verbonden aan ZoMa opleidingen. Eerst als examinator en kort daarna ook als trainer. Vanaf september 2016 is zij als trainer verbonden aan ZoMa Opleidingen in Amersfoort. Daar verzorgt zij dan ook de opleidingen.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme