slider

Regio Zwolle

Vanaf januari 2018 wordt de opleiding Holistisch Therapeut ook in Zwolle aangeboden bij de Schelleschool, midden in de natuur, vlakbij de IJssel.
slider

Over Annemarie Stallinga

Annemarie heeft lange tijd niet het besef gehad dat zij extra gevoelig was voor de emoties van anderen en dat haar intuïtieve vermogens boven gemiddeld ontwikkeld waren. Toen voor haar in 2013 het roer definitief omging met het volgen van de opleiding Intuïtief Coachen maakte zij kennis met Reiki. Dit was overweldigend voor haar, het voelde als thuiskomen in een voor haar nog onbekende wereld. Vanaf dat moment besefte zij dat dit was wat haar in de toekomst te doen stond. Vol overgave professionaliseerde zij zich tot coach en therapeut en startte in 2014 haar eigen ‘werkplaats voor innerlijke groei’, Lust for Life. Annemarie richt zich op het toegankelijk maken van spiritualiteit en het vergroten van ieders levensvreugde. Dat doet zij met veel zachtheid, liefde en humor. Haar slogan is ‘het hemelse aards maken en het aardse hemels’. Ze is getrouwd en woont samen met haar zoontje Tieme en hond Zep in het knusse Assendorp in Zwolle.

Achtergrond

Na de bachelor opleidingen Leisure Management en Hotelmanagement is Annemarie gaan werken als projectleider bij een organisatie voor bijzondere evenementen. Een enerverende baan waarin zij haar creativiteit en haar vermogen tot het verbinden van mensen volop kwijt kon. In deze baan genoot zij volop van de grote diversiteit aan contacten en werkzaamheden en uiteraard van het markeren van zoveel bijzondere momenten. Toch verlangde zij naar een meer mensgerichte functie. Een baan als hogeschooldocent kwam op haar pad.

Annemarie ging vanaf 2009 aan de slag als HBO-docent voor het internationale programma, eerst binnen de academie Hospitality Business, later bij Toegepaste Psychologie. Vanaf de start heeft zij hierin haar (natuurlijke) coachvaardigheden kunnen benutten in studentbegeleiding. Door een luisterend oor en een goed gesprek droeg zij bij aan nieuwe inzichten en een groter zelfbewustzijn van de student. Haar kracht zit in het zonder oordeel omarmen van de ander. Zij leeft vanuit een groot vertrouwen in ieders kracht, wijsheid en kunnen.

Pas later kwam zij bewust in aanraking met spiritualiteit en het werken met energie. Toen zij in 2013 intensief contact kreeg met Marjolein ging haar proces van bewustzijnsontwikkeling heel snel. Zij ontwikkelde zich tot intuïtief coach, holistisch therapeut en Reiki trainer. Vanuit haar eigen praktijk, Lust for Life, biedt Annemarie o.a. holistische therapie, reiki cursussen en het laagdrempelige programma Chakra’s & Chocola aan. Zij werkt samen met haar cliënten en deelnemers aan hun innerlijke groei met als voornaamste doel meer liefde voor het leven.

 Sinds 2016 is Annemarie verbonden aan ZoMa Opleidingen. Eerst als examinator en daarna ook als trainer. Vanaf januari 2018 is zij als trainer verbonden aan ZoMa Opleidingen in Zwolle.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme