Home / Gidsen

Gidsen

Hoe zet ik mijn intuïtie in? Wat is hsp? Hoe kan ik mijn energie bewaken met Reiki? Wat is holistisch voeden? Hoe ontdek ik mijn levensmissie? Al deze vragen beantwoorden onze gidsen: e-books met onderwerpen en handige tools die je helpen om thuis te komen in jezelf.

Gidsen | Vijf manieren om te coachen vanuit je intuïtie

Vijf manieren om te coachen vanuit je intuïtie

Voor een therapeut of coach die werkt vanuit een holistische visie, speelt het inzetten van intuïtie een grote rol. Wanneer je coacht vanuit je intuïtie, volg
je namelijk je innerlijke stem. Daarmee ben je in staat om de hulpvraag van je cliënt op een zuivere wijze te behandelen, zonder dat je er over oordeelt of er voorwaarden aan stelt. Wat intuïtie is, hoe je dit kunt ontwikkelen en wat je ermee kunt tijdens het behandelen of coachen van een cliënt, lees je in dit e-book.

Gidsen | Vijf manieren om als HSP je energie te bewaken

Vijf manieren om als hoogsensitief persoon je energie te bewaken

Als je hoogsensitief bent, dan worden alle prikkels die je opvangt op een intense wijze verwerkt in je hersenen. Omdat je als hoogsensitief persoon (hsp) sterker dan gemiddeld ontwikkelde zintuigen hebt, ben je extra ontvankelijk voor al die prikkels. Het opnemen en verwerken ervan maakt dat je energie aan alle kanten wordt aangesproken: het lekt weg, of het overspoelt je. Het is dus vooral voor een hsp van groot belang om je energie te bewaken. In dit e-book vind je daarom alle belangrijke feiten rondom energie en vijf tips om jouw energie te bewaken.

Gidsen | In tien stappen een heldere levensmissie

In tien stappen een heldere levensmissie

Vraag jij je ook wel eens af wat je doelen nu eigenlijk zijn? Waarom je hier op aarde bent en wat de zin van jouw leven is? Als jij jezelf dit soort vragen stelt, dan ben je waarschijnlijk bezig met het vinden van jouw levensmissie. Diepgaande vragen, die je jezelf stelt om het ware geluk te vinden, om je diepste verlangens en wensen te kunnen manifesteren. Maar hoe doe je dat? Volg de tien stappen in dit e-book en krijg je levensmissie helder.

ebook holistische ochtend rituelen

Tien holistische ochtendrituelen

Elke dag goed voor jezelf zorgen, maakt dat je holistisch in balans kunt zijn. Al je holistische niveaus hebben hun eigen behoeftes en daarmee kun je ze dus voeden. Als je leert wat je per niveau kunt doen om je gezond, gelukkig en in balans te voelen, dan is die zelfzorg helemaal niet zo moeilijk. Elke dag even voelen wat je nodig hebt om je dag op een positieve manier te beleven, is al een hele mooie stap. Met deze tien holistische ochtendrituelen helpen we je op weg naar meer bewustwording.

HSP Gids ZoMa

Gids voor hsp’s: maak van je hoogsensitiviteit je grootste kracht

Ervaar jij je hoogsensitieve eigenschappen soms als een last en beperken ze jou om je gezond en gelukkig te voelen? Wat als je hier juist je grootste kracht van kunt maken? In deze Hsp-gids vind je tips en oefeningen om je te inspireren om je hoogsensitieve eigenschappen in te gaan zetten, in plaats van ze weg te stoppen. Daarmee kun je jouw mooiste leven manifesteren en deze leven zoals dat voor jou bedoeld is.