Opleidingen, Reiki cursussen en online trainingen

ZoMa Opleidingen is een erkend opleidingsinstituut, geaccrediteerd door KTNO en aangesloten bij NRTO. Dat betekent dat je met al onze opleidingen op hbo-niveau in aanmerking komt voor een (gedeeltelijke) vergoeding met het STAP-budget. Dat houdt in dat je per jaar tot € 1000 budget kun krijgen voor de opleiding van jouw keuze bij ZoMa Opleidingen. Je kunt het budget één keer per jaar aanvragen via Stapuwv.nl. De nieuwe aanvraagronde start 1 juli 2022. Klik hier om alles over het STAP-budget te lezen. 

Hieronder vind je een overzicht van al onze opleidingen en cursussen.

Holistisch Therapeut

Wil je je hooggevoeligheid inzetten als kracht en leren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt? Leven vanuit je hart en je intuïtie ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de opleiding tot Holistisch Therapeut!

Opleidingen ZoMa

Holistisch Coach

Wil je je specialiseren en je kennis en vaardigheden vergroten? Je cliënten begeleiden als gespecialiseerd coach vanuit een holistische benadering? In deze opleiding breng je je coachingsvaardigheden naar een hoger niveau. Word ook Holistisch Coach en meld je aan!

Holistisch Coach

Holistisch Energetisch Therapeut

Wil je je verdiepen en specialiseren? Leer energetische behandelingen geven op diepgaand niveau in de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut. Begeleid je cliënten om ze weer de regie over hun leven in handen te nemen!

Energetisch Therapeut

Reiki Trainer

Zelf Reiki cursussen geven? Dat kan met de opleiding tot Reiki Trainer, waarin je leert om volledig vanuit je kern licht en liefde te verspreiden. Word ook Reiki Trainer!

Reiki Trainer

Reiki cursussen

Wil je de zachte en helende werking van Reiki leren? Jezelf leren kennen, meer balans krijgen en Reiki leren integreren in je leven, zodat je dit kunt doorgeven aan anderen? Volg dan een Reiki cursus bij ZoMa Opleidingen!

Opleidingen cursussen ZoMa

Online trainingen

ZoMa Opleidingen biedt verschillende online trainingen aan. Deze zijn geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in bewustwording en zich verder wil ontwikkelen. De online trainingen hebben verschillende thema’s, waaronder hoogsensitiveit, spiritualiteit en mindfulness. Ook in onze online trainingen is een holistische benadering de rode draad.

Online cursussen