Algemeen

Hier vind je de algemene voorwaarden voor de opleidingen en cursussen: Algemene Voorwaarden ZoMa Opleidingen

De algemene voorwaarden voor de webshop staan hier: https://www.zoma-opleidingen.nl/algemene-voorwaarden/

De privacyverklaring vind je hier: Privacyverklaring

Je ontvangt je inlogcodes twee weken voor aanvang van de eerste lesdag.

We beginnen om 9.30 en eindigen om 15.30 uur.

Sonnedach 1, 6931 JA Westervoort, 085-4000020, info@zoma-opleidingen.nl

Je krijgt inloggegevens en per module kan je het lesmateriaal inzien wat er die dag wordt gegeven en wat er van je word je verwacht. Je ziet in het rooster in deze online omgeving van Carta welk lokaal je zit. Je kan dat de dag van tevoren zien. Als je binnenkomt zie je bij de balie een lessenaar met de diverse lokalen en je hoofddocent.

Tijdens de opleiding kan het natuurlijk voorkomen dat je een keer ziek bent. Alleen in echt dringende gevallen kan je inhalen. We zoeken dan altijd naar een passende oplossing om die dag op een later moment- wellicht in een andere groep- in te halen.

Vervoer

Ja, Westervoort en Voorburg hebben een eigen treinstation en bushalte. Kijk voor route op https://9292.nl/

Bij onze locatie in Westervoort kun je voor de deur gratis parkeren. In Voorburg is op 5 minuten loopafstand de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Lunches

Wij kunnen niet garanderen dat er bv. geen gluten in zullen zitten omdat er in onze keuken ook andere producten worden bereid. Om zeker te zijn adviseren wij je eigen lunch mee te nemen. De lunches zijn uitgebreid en voorzien van soep, broodjes, 2 soorten salades, een sapje en los beleg.

De lunchtijd is 45 minuten. De lunchtijden verschillen per lokaal. Tussen 12 uur en half 1 wordt er meestal geluncht.

Kosten

De opleiding kost 3750 euro, dat is inclusief alle lesmateriaal zoals syllabi, meditaties, visualisaties, diplomering, toetsen, lunches en versnaperingen en inclusief de Reiki Master (Reiki 3a). Je hebt Reiki 1 en 2 nodig voor de opleiding. Reiki 1 kost 180 euro en dien je voor de opleiding te hebben behaald. Reiki 2 kost 250 euro en dien je voor de derde les van de opleiding tot Holistisch Therapeut te hebben behaald. Indien je al de Reiki Master hebt, kost de opleiding 3250 euro. Je mag de Reiki Masterdag wel bijwonen. Een cadeautje dan van ZoMa.

De opleiding tot holistisch therapeut kan je ook in 22 termijnen a €172,50 (incl. administratie kosten voor de termijnbetaling) betalen. Ieder ander voorstel is eventueel bespreekbaar. Neem daarvoor wel contact op met ons secretariaat via info@zoma-opleidingen.nl De eerste betaling ontvangen we graag een maand voor de start van je eerste lesdag. Wij incasseren niet. Wat je het beste kunt doen is zelf een betaalopdracht bij je bank instellen voor 22 termijnen, 1 keer per maand op de 25ste van de maand ten behoeve van ZoMa Opleidingen o.v.v. van het factuurnummer.

Je kan belastingvoordeel krijgen tot wel 50%, dit afhankelijk van je persoonlijke woon-werksituatie. Check de site van de belastingdienst voor de actuele regelingen. Zie https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken

Als je al Reiki Master bent krijg je 500 euro korting op de Opleiding tot Holistisch Therapeut. Je bent immers al ingewijd. Wel mag je de inwijdingsdag samen met je medestudenten nog een keer meemaken. Cadeautje van ZoMa.

Opleiding tot Holistisch therapeut

Je hebt minimaal Mavo nodig en minimaal Reiki 1 vóór de start van de opleiding. Reiki 2 dien je vóór module 3 te volgen. Op het aanmeldingsformulier van de opleiding tot holistisch therapeut kan je de data voor Reiki 1 & Reiki 2 invullen. Reiki 1 is maar 1 dag en een terugkomochtend, dit red je dus nog makkelijk vóór de start van de opleiding.

Ja. De Reiki 2 cursus moet minimaal drie weken na de Reiki 1 cursus worden gevolgd.

Nee, dat is niet nodig, al is het 20 jaar geleden. Reiki energie stroomt altijd. Heb je het lange tijd niet gebruikt dan is het wel fijn om het voor je opleiding weer lekker te oefenen. Je bent natuurlijk welkom om toch ook de Reiki 1 & 2 nog bij ons te volgen als dat prettiger voor je voelt. Je mag dit uiteraard ook even overleggen met het secretariaat.

Trainers

Een Reiki inwijding is zeer bijzonder en kan alleen maar door vakkundige Reiki Masters worden gedaan. Alle trainers bij ZoMa zijn gecertificeerde vakkundige Reiki Masters. Ze hebben daarnaast ook allen een diploma als Holistisch therapeut en Reiki trainer.

Je krijgt in de 2 jarige opleiding tot Holistisch therapeut 1 vaste hoofddocent. Deze docent krijg je de volledige 2 jaar, zodat er erg veel persoonlijke aandacht is en de docent ook precies je ontwikkeling kan zien en je hierin uitstekend kan begeleiden.

Vrijstellingen

Nee, we geven geen vrijstelling, omdat we juist iedereen op maat kunnen uitdagen. Doordat de groepen maar uit 12 personen bestaan, kunnen we juist iedereen voorzien in zijn of haar behoefte. Dus stel je hebt al veel ervaring met chakra’s opgedaan en iemand anders in de groep ook, dan zetten we juist jullie bij elkaar en krijgen jullie een uitdagendere opdracht zodat iedereen op zijn of haar niveau instroomt en uitgedaagd wordt.

Accreditatie / studiepunten / beroepsverenigingen

Wij hebben onze opleidingen laten accrediteren door de KTNO. Dit is een onafhankelijk accreditatie organisatie. Voor meer info https://ktno.nl/zorgverleners. Daarnaast wordt er binnen de opleiding ook getoetst met als doel je volledig in jou kracht te laten staan. Echt een authentieke therapeut te worden, met al jouw mooie talenten die je verder hebt ontwikkeld.

Je hebt na je studie 2 mogelijkheden: je kan je aansluiten bij de branchevereniging NIBIG. Zij regelen de beroepsaansprakelijkheid en de WKGGZ (de klachtenregeling). Je kan ook bij een beroepsvereniging aansluiten, dit kan in ieder geval inschrijven bij de CAT Collectief https://catcollectief.nl/, BATC https://batc.nl/, NIBIG https://nibig.nl/therapeuten/nibig-online/

Ja, als je Medische basiskennis naast de opleiding volgt en een diploma van behaald kan dat zeker. Je kan je dan aansluiten bij de diverse beroepsverenigingen. Natuurlijk is het wel elk jaar weer afhankelijk wat de zorgverzekeraars besluiten. Het beste kun je informeren bij de bovenstaande beroepsverenigingen hoe de regelingen per zorgverzekering (vanuit de aanvullende verzekering) zijn en wat de hoogte is van de zorgvergoeding.

In het eerste jaar 60 uur, tweede jaar 65 uur. Zelfstudie bestaat o.a. uit het toepassen, integreren van de aangereikte lessen in de praktijk en het maken van verslagen. Daarnaast mag je de verplichte boeken lezen en eventueel de aanbevolen.

Benodigdheden opleiding / boeken

ZoMa heeft een webshop gemaakt waarin de producten verkocht worden. Ook kun je in de webshop hele leuk cadeautjes vinden voor jezelf of iemand anders. https://www.zoma-opleidingen.nl/product-categorie/holistisch-therapeut-pakket/

Wij hebben een online bibliotheek, waar al veel boeken instaan. Wij raden je aan zoveel mogelijk boeken via de bieb te lenen, zo jaag je jezelf ook niet op kosten. Wil je toch een boek aanschaffen? Dat kan. Bij Merlijn boekhandel http://www.merlijnboekhandel.nl/opleidingen-schoolboeken/zoma-opleidingen.html kun je de meeste boeken online bestellen en met de code ZOMA01 krijg je 5% korting en vanaf € 50.- gratis verzending.

Verdieping naast / na opleiding

ZoMa biedt een aantal online cursussen aan waarbij je jezelf nog verder kunt ontwikkelen. Op deze pagina zie je alle verschillende online cursussen die we bieden: ·Holistisch voeden, Rust in je hoofd, Leven vanuit je ware essentie, Hooggevoeligheid als Kracht, Van Burn-out naar balans, Holistisch opvoeden en spiritueel ontwaken https://www.zoma-opleidingen.nl/online-cursussen/

Je hebt onbeperkt toegang tot de online cursussen.

Als je je als therapeut verder wilt ontwikkelen dan kun je een specialisatie jaar bij ZoMa Opleidingen volgen. Dit zijn 3 derde jaren. Je kunt kiezen uit Reiki Trainer, Holistisch Energetisch Therapeut, Holistisch Coach.

Webshop

Je kunt ervoor kiezen je bestelling op te halen. Dat kan bij Ruben Robijn, Stenograaf 1 A 6921 EX in Duiven. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00. En elke eerste zaterdag van de maand van 10:00-16:00.

Je kunt ervoor kiezen je bestelling op te halen. Dat kan bij Ruben Robijn, Stenograaf 1 A 6921 EX in Duiven. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00. En elke eerste zaterdag van de maand van 10:00-16:00.

De verzendkosten bedragen €6,95. Vanaf een bestelling van €100 zijn de verzendkosten gratis.

Het artikel mag binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gezonden, mits ongebruikt en onbeschadigd. Goederen kunnen afwijken van foto’s qua maat, uitvoering en/of kleur. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten, elk stuk is uniek.

Je kunt een bestelling retourneren naar Ruben Robijn, Stenograaf 1 A 6921 EX in Duiven.

De zending wordt gemiddeld na 2-3 dagen geleverd.

Je krijgt altijd een bevestiging van je bestelling via de mail.

Bij ZoMa Webshop B.V. kun je veilig online betalen. Betalingen gaan via Mollie payment. Je wordt automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Mollie en de betaling vindt dan via iDeal plaats.

In de meeste gevallen binnen drie weken. I.v.m. de coronamaatregelen in de landen waarmee wij zaken doen kan het zijn dat een product tijdelijk niet leverbaar is. Is een product langer niet leverbaar dan zorgen wij voor een alternatief.

Er is een vriendinnenpakket beschikbaar in de webshop. Een Reiki 1 cursus zou bijvoorbeeld ook kunnen.

Feedback

Wij staan met liefde open voor feedback. Heb je opmerkingen, tips of advies? Stuur ons dan een e-mail op feedback@zoma-opleidingen.nl. Je input wordt enorm gewaardeerd!