Reiki 3 cursus volgen

Als je ervan overtuigd bent dat je Reiki wilt blijven toepassen, dan ben je toe aan de meestercursus Reiki 3A. Voor aanvang van de cursus wordt er van je verwacht dat je al veel met Reiki hebt gewerkt en dat je beschikt over Reiki 1 en Reiki 2.

Bij het afronden van deze cursus ben je gecertificeerd Reiki Master en ben je in staat om vanuit volledig zelfbewustzijn en onvoorwaardelijke liefde Reiki behandelingen te geven.

Introductiepakket aanvragen

Reiki 3A

Met de cursus Reiki 3A rond je je Reiki opleiding af. In de cursus leer je de helende werking van Reiki in te zetten op alle holistische niveaus. De cursus bestaat uit één inwijding, waarmee de Reiki energie die je ontvangt en doorgeeft 16 keer zo sterk wordt.

Ook leer je het vierde Reiki-symbool en leer je deze in te zetten op verschillende manieren.

Met het behalen van je Reiki Master kun je alle holistische niveaus met elkaar integreren en heb je geleerd om tot diep in de kern te helen. Je bewustwordingsproces ondergaat een enorme ontwikkeling, je intuïtie wordt verder versterkt en je volgt dit vanuit je hart bij het geven van Reiki.

Kosten Reiki 3A cursus

De kosten voor Reiki 3A cursus zijn € 500, inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen en certificaat. Als je de opleiding tot Holistisch Therapeut volgt, is Reiki 3A bij de studiekosten voor de opleiding inbegrepen.

Reiki 3B

Als je nog verder wilt groeien als Reiki Master, dan kun je in een Reiki 3B cursus leren om zelf mensen op te leiden. Met de cursus Reiki 3B leer je om inwijdingen te geven en Reiki cursussen aan te bieden.

De cursus Reiki 3B is een intensief traject van ca. één jaar waarin je één op één begeleid wordt door een erkend Reiki Trainer. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierin centraal. De cursus bestaat uit persoonlijke coachingsessies, contactmomenten via e-mail en Skype, zelfstudie en oefeningen op basis van wat er nodig is voor jou om te groeien. Tevens leer je alle inwijdingen voor Reiki 1,2 en 3A. Aan het einde van de cursus organiseer en begeleid je jouw eigen complete Reiki 1 cursus, waarbij je trainer aanwezig is om feedback te geven.

Door de intensieve, persoonlijke begeleiding leer je om alles uit jezelf te halen zodat je vanuit volledig vertrouwen je eigen Reiki cursussen kunt gaan geven. Uiteraard wordt daarbij aandacht besteed aan didactische vaardigheden en groepsdynamiek.

Kosten Reiki 3B cursus

De kosten voor een Reiki 3B cursus zijn
€ 1.875. Je kunt er ook voor kiezen om de opleiding tot Reiki Trainer te gaan doen. Het verschil is dat de opleiding op hbo-niveau is en geaccrediteerd door KTNO.