Reiki 3 cursus volgen

Als je ervan overtuigd bent dat je Reiki wilt blijven toepassen, dan ben je toe aan de mastercursus Reiki 3A.

Voor aanvang van de cursus beschik je over Reiki 1 en Reiki 2. Met de cursus Reiki 3A rond je je Reiki opleiding af en ben je gecertificeerd Reiki Master.

Na het behalen van je diploma tot Holistisch Therapeut kun je je nog verder verdiepen in Reiki door zelf Reiki cursussen te geven. Dit leer je in de individuele opleiding tot Reiki Trainer. (3B plus versie). Deze opleiding op hbo-niveau duurt ongeveer één jaar en is geaccrediteerd door KTNO.

De Reiki 3 cursus wordt op aanvraag gegeven. Inschrijven kan per e-mail: info@zoma-opleidingen.nl
Vermeld in je aanmelding je naam, adres, telefoonnummer en welke certificaten je hebt behaald. Je ontvangt dan een bevestiging met mogelijke startdata in je mailbox.

Elvira Febie, Nijmegen

‘Marjolein is ontzettend warm en lief en heeft veel kennis in haar bezit. Toen ik Marjolein zag wist ik meteen ik ga de opleiding volgen.Inmiddels heb ik mijn opleiding tot Holistisch Therapeut afgerond en ben ik nog bezig met mijn Reiki Trainer opleiding bij Marjolein. Ik kwam een paar jaar geleden bij Marjolein binnen en het voelde gelijk als thuiskomen.’

Programma Reiki 3A cursus

Reiki team Gedurende de dag word je voorbereid op het Reiki Masterschap met meditaties en oefeningen. Je leert de helende werking van Reiki in te zetten op alle holistische niveaus. Ook leer je het vierde Reiki-symbool en hoe je deze in kunt zetten tijdens een behandeling.

Alle methodieken, symbolen en de lesstof van de Reiki cursussen komen nogmaals aan bod op deze dag. Met het behalen van je Reiki Master kun je alle holistische niveaus met elkaar integreren en heb je geleerd om tot diep in de kern te helen. Je bewustwordingsproces ondergaat een enorme ontwikkeling, je intuïtie wordt verder versterkt en je volgt dit vanuit je hart bij het geven van Reiki.

Kosten Reiki 3A cursus

De kosten voor Reiki 3A cursus zijn € 500, inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen en certificaat.
Als je de opleiding tot Holistisch Therapeut volgt, zijn de kosten voor Reiki 3A bij de opleiding inbegrepen. Je wordt dan Reiki Master op een extra lesdag aan het einde van leerjaar 1.

Groepsgrootte en tijden

De cursussen worden gegeven bij ZoMa Opleidingen in Westervoort en in Den Haag (Voorburg). Er geldt een maximum van circa acht personen per groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Als je de opleiding tot Holistisch Therapeut volgt, volg je de Reiki Master-dag samen met de groep waarmee je de opleiding volgt.

De cursusdag start om 09.30 uur en duurt tot ca. 15.30 uur. Het terugkommoment wordt ingepland tijdens de Reiki Master cursusdag en duurt ca 2 uur.

Aanmelden

De Reiki 3 cursus wordt op aanvraag gegeven. Inschrijven kan per e-mail: info@zoma-opleidingen.nl
Vermeld in je aanmelding je naam, adres, telefoonnummer en welke certificaten je hebt behaald. Je ontvangt dan een bevestiging met mogelijke startdata in je mailbox.