Home / Over ZoMa

Over ZoMa

Dit is ZoMa

Wij zijn één van de weinige opleiders in Nederland die je leert vanuit je essentie te leven en dit door te geven aan anderen om je heen. We laten je zien dat je vanuit de kern al heel en compleet bent. Vanuit daar begeleiden wij je op een bijzondere reis naar je meest authentieke zelf. Wij bieden je gratis inspiratie, Reiki Cursussen, verdiepende Online Cursussen, de opleiding Holistisch Therapeut/Coach, de opleiding Spiritueel Coach en interessante vervolgopleidingen.

Reiki trainer

Onze basis

ZoMa Opleidingen gaat er vanuit dat iedereen in de kern al heel en compleet is. Het is niet nodig om bij jezelf weg te gaan om aan verwachtingen te voldoen, of om een betere versie van jezelf te maken. In de basis ben je namelijk al heel en compleet, en van daaruit gaan we werken. Die aanpak maakt ons uniek en verbindt iedereen met elkaar. Onze community is dan ook een hechte groep mensen die op wat voor wijze dan ook verbonden zijn met ZoMa. Studenten, medewerkers, cursisten en afgestudeerden vormen deze ZoMa Community.

Holisme als uitgangspunt

Wij gaan uit van het idee dat alles met elkaar in verbinding staat; alles is één geheel en daarom is het heel belangrijk dat alles in balans is.

ZoMa Opleidingen gaat er vanuit dat iedereen in de kern al heel en compleet is. Vaak is alleen de balans kwijt, waardoor je die verbinding niet meer voelt. Omdat we klachten vanuit een holistisch perspectief bekijken, leer je  bij ZoMa Opleidingen in onze opleidingen en cursussen naar de oorzaak van de klachten te gaan. De dieperliggende oorzaak is uiteindelijk wat je wilt helen. Als je dat heelt, dan heel je alsof een dominosteen alle steentjes aanraakt. Niveau voor niveau, stap voor stap.

Marjolein bewustzijn
Hoogsensitiviteit als kracht

Wat wij doen

Mensen meenemen op bewustwordingsreis naar hun thuis, waar het licht altijd brandt.

ZoMa neemt mensen mee op een bewustwordingsreis naar jezelf. Holisme is het uitgangspunt in alles wat we doen. Onze Reiki cursussen helpen je om jouw zelfhelend vermogen te activeren. En met onze opleiding tot Holistisch Therapeut/Coach bieden wij een erkende opleiding waarbij je leert om op holistische wijze mensen te helpen en te begeleiden. Met de opleiding tot Spiritueel Coach ben je in staat om anderen op spiritueel niveau te coachen.

Team ZoMa Opleidingen

ZoMa Opleidingen

ZoMa Opleidingen is opgericht door Marjolein Berendsen en ontstaan vanuit praktijk ZoMa. Het is opgericht vanuit de intentie om met Reiki en de opleiding tot Holistisch Therapeut /Coach anderen te inspireren hun hart te volgen en zo de mooiste versie van zichzelf te leven, waarna ze dit kunnen delen met de rest van de wereld. Al ruim 7000 studenten hebben met ons het pad van bewustwording, liefde en licht bewandeld. Onze ervaren trainers leiden onze cursisten op vanuit onze locaties in Westervoort, bij Arnhem en Moerkapelle, nabij Den Haag.

Samen met ruim 50 medewerkers werken we dagelijks aan het verspreiden van onze zielsmissie en creëren we een liefdevolle wereld in verbinding.

Over de founder

”Ruim 20 jaar geleden begon ik met het bewandelen van mijn spirituele pad. Als klein meisje ervaarde ik alles om mij heen veel intensiever dan anderen en had ik al jong te maken met veel donker. Maar dankzij mijn hoogsensitiviteit werd ik aangetrokken door de energie van liefde, die ik ondanks alles kon voelen en ook kon doorgeven.

Met deze eigenschappen werd ik mij bewust van de kracht van mijn helende energie. Ik ontmoette een energetisch therapeut en besloot bij haar in opleiding te gaan. Toen vervolgens in het jaar 2000 Reiki op mijn pad kwam, explodeerde de ontwikkeling van mijn intuïtieve vermogens. Vanaf toen wist ik wat ik met de wereld moest delen: leven vanuit de kern, vanuit volledige liefde!”

Liefs, Marjolein