Reiki 1 cursus volgen

Reiki 1 is gericht op het fysieke niveau. Tijdens de cursus Reiki 1 leer je hoe je lichamelijke klachten kunt behandelen.

Bij Reiki 1 leer je (weer) te vertrouwen op je intuïtie. Je leert behandelen vanuit je gevoel en gaat leren hoe je dit kunt inzetten tijdens een Reiki behandeling. Door de holistische werking zul je gaan voelen dat Reiki doorwerkt naar de oorzaak van de klacht. De fysieke pijn wordt geheeld, doordat de energie de oorzaak opzoekt. Reiki 1 is een bewustwordingsproces, waardoor je uiteindelijk weer helemaal thuiskomt in jezelf. Dit alles onder leiding van een gediplomeerd Reiki Trainer.

Aanmelden Reiki 1 Cursus

Reiki 1 cursusReiki 1 cursusReiki 1 cursus

Simone van der Maat, Cuijk
review Simone
‘ZOMA: Zo Marjolein, liefdevol, puur, krachtig, kundig en sprankelend dat is wat ik van het aller eerste moment in heel mijn Zijn voelde toen (we elkaar/ ik, Marjolein) ontmoetten tijdens de kennismakingsavond. Soms voel je in het leven dat de sterrenstof waaruit je bent ontstaan een feestje van herkenning diep in je hart viert. Alsof je ziel thuiskomt. Van dat intense gevoel uit, ben ik vol vertrouwen begonnen met Reiki 1. Ik wilde graag leren, hoe om te gaan met de energieën die mij dagelijks zo leeg trokken. Er ging een nieuwe wereld voor mij open.’

De boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’

De boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ vormen een prachtige gids om je te begeleiden op je spirituele pad, je ontwikkeling naar wie je werkelijk bent. In de Reiki 1 cursus ga je hier een prachtige start mee maken. Deze boeken helpen je daar op een liefdevolle en toegankelijke wijze bij. De boeken zijn geschreven door Marjolein Berendsen, oprichter en eigenaar van ZoMa Opleidingen. Hiermee kan zij haar missie nog verder uit dragen: licht, liefde en bewustwording verspreiden. Wij gunnen je om je mooiste leven te leven, zoals je werkelijk bent. Met deze boeken kom je thuis bij jezelf, vanuit je krachtigste kern, en zo word je de mooiste versie van jezelf!

Lees hier alles over de boeken:

Alles over de boeken

Reiki 1 cursus

Programma Reiki 1 cursus

De dag begint met een korte kennismaking. Vervolgens trekken we intuïtief een inzichtkaart. Hiermee komen we per cursist tot de kern van wat aandacht nodig heeft op deze dag. Dan volgt de eerste inwijding. Deze is vooral bedoeld om je energiekanaal open te gaan zetten, zodat je de universele energie kunt laten stromen.

Er wordt uitleg gegeven over Reiki, het ontstaan van Reiki en het inzetten van Reiki. Door de hele dag heen wordt er veel geoefend, individueel en met elkaar. Op deze manier leer je voelen wat de energie kan doen. Je zult je echt energieker voelen en steeds meer in contact met je intuïtie komen.

Tussen de derde en de vierde inwijding wordt afgestemd wat nodig is voor het proces van iedere cursist. De dag wordt afgesloten met een mooie gezamenlijke Reiki oefening. Je ontvangt een erkend certificaat én je krijgt een thuisopdracht mee om zelf met Reiki te gaan oefenen.

De Reiki 1 cursus bestaat uit drie dagdelen: één hele dag inclusief lunch en een verdiepingsmoment. Dit wordt ca. drie weken na de cursus ingepland. Tijdens dit verdiepingsmoment kun je jouw ervaringen delen en vragen stellen. Ook wordt de lesstof kort herhaald aan de hand van praktijkoefeningen.

Kosten Reiki 1 cursus

De kosten voor Reiki 1 cursus zijn € 180, inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen, certificaat en verdiepingsmoment.

Groepsgrootte en tijden

De cursussen worden zeven dagen per week aangeboden bij ZoMa Opleidingen in Westervoort en Moerkapelle (bij Gouda). Er geldt een maximum van circa acht personen per groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. De dag start om 09.30 uur en duurt tot ca. 15.30 uur. Het verdiepingsmoment duurt twee uur; dag en tijdstip gaan in overleg met de cursisten.

Direct aanmelden? Klik hier:

Aanmelden Reiki 1 Cursus