Reiki 2 cursus volgen

In de cursus Reiki 2 staan het mentale en emotionele niveau centraal. Je leert in de Reiki 2 cursus nog verder vanuit je intuïtie te behandelen, door de energie door te laten stromen op de diepere niveaus.

De focus bij de Reiki 2 cursus ligt op het versterken van je intuïtieve vermogens. Verbinding maken met jezelf en met anderen staat centraal. Door de inwijding wordt je energiekanaal niet alleen verder opengezet, maar ook gereinigd.

Reiki 2 cursus

In de Reiki 2 cursus wordt vooral ingegaan op heling op de dieper liggende niveaus: je weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen.

Aanmelden Reiki 2 Cursus

Franka, Arnhem
Review Franka
Zowel de opleidingen tot Holistisch Therapeut als Reiki Trainer bij ZoMa Opleidingen kan ik enorm aanbevelen.
Beide opleidingen heb ik gevolgd bij ZoMa Opleidingen. De warme en professionele begeleiding voelt zowel laagdrempelig als verrijkend. De trainer ziet en haalt het beste in haar studenten omhoog en motiveert je om te leven vanuit het Zijn, waarop wij dat weer mogen overbrengen op onze cliënten. Inmiddels werken wij al weer een tijd samen, waar ik erg dankbaar voor ben. Marjolein bedankt voor al jouw licht en liefde!’

De boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’

De boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ zijn een prachtige gids in handen om je te begeleiden op je spirituele pad, je ontwikkeling naar wie je werkelijk bent. Daarmee ga je verder in de Reiki 2 cursus. Deze boeken helpen je in je ontwikkeling, op een toegankelijke en liefdevolle wijze. Ze zijn geschreven door Marjolein Berendsen, de oprichter en eigenaar van ZoMa Opleidingen. Met de boeken draagt zij haar missie nog verder uit: het verspreiden van licht, liefde en bewustwording. Je leert hoe je je mooiste leven kunt leven, zoals je werkelijk bent vanuit je krachtige kern. Je komt thuis bij jezelf en leeft de mooiste versie van jouw leven!

Lees hier alles over de boeken:

Alles over de boeken

Reiki 2 cursus

Programma Reiki 2 cursus

Gedurende de cursusdag leer je drie Reiki symbolen. Met het inzetten van deze symbolen tijdens een Reiki behandeling, kun je de energie nóg krachtiger maken en ondersteunen ze bij het behandelen op emotioneel en mentaal niveau. Ook leer je tijdens de cursus Reiki 2 hoe je een behandeling op afstand geeft. Dit ga je tijdens de cursusdag, maar ook in de periode erna in je thuissituatie, uitgebreid oefenen.

Tijdens Reiki 2 leer je steeds meer vanuit licht en liefde te leven. Je brengt verdieping aan op het holistisch behandelen, vooral op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Door het inzetten van de symbolen die je op de cursusdag leert, zul je merken hoe krachtig de energie al is. Door veel te oefenen ervaar je een enorme verdieping in je energie en je gevoel.

Na deze dag krijg je oefeningen mee om de Reiki energie nog verder in je systeem te integreren. Ook ga je thuis oefenen met behandelingen op afstand. Enkele weken na de cursus Reiki 2 heb je een contactmoment met je trainer, aan wie je een afstandsbehandeling gaat geven. Ook wordt er een terugkommoment gepland.

Als je daarna kiest voor de opleiding tot Holistisch Therapeut, ga je automatisch verder met Reiki 3A.

Kosten Reiki 2 cursus

De kosten voor Reiki 2 cursus zijn € 250.-, inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen, certificaat en terugkommoment.

Groepsgrootte en tijden

De cursussen worden gegeven bij ZoMa Opleidingen in Westervoort en in Moerkapelle (bij Gouda). Er geldt een maximum van circa acht personen per groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht.

De cursusdag start om 09.30 uur en duurt tot ca. 15.30 uur. Het terugkommoment duurt twee uur; dag en tijdstip gaan in overleg met de cursisten.

Meld je hier aan voor de Reiki 2 cursus:

Aanmelden Reiki 2 Cursus