Reiki 2 cursus volgen

In de cursus Reiki 2 staan het mentale en emotionele niveau centraal. Je leert in de Reiki 2 cursus nog verder vanuit je intuïtie te behandelen, door de energie door te laten stromen op de diepere niveaus.

Je krijgt één inwijding van de Reiki Trainer, waarmee je energiekanaal nog verder open gaat. De energie wordt acht keer sterker dan bij de eerste Reiki cursus. Tevens ga je leren hoe je een Reiki behandeling op afstand kunt geven.

Verdieping in Reiki

De focus bij de Reiki 2 cursus ligt op het versterken van je intuïtieve vermogens. Verbinding maken met jezelf en met anderen staat centraal. Door de inwijding wordt je energiekanaal niet alleen verder opengezet, maar ook gereinigd. In de Reiki 2 cursus wordt vooral ingegaan op heling op de dieper liggende niveaus: je weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen.

Gedurende de cursusdag leer je drie Reiki symbolen. Met het inzetten van deze symbolen tijdens een Reiki behandeling, kun je de energie nóg krachtiger maken en ondersteunen ze bij het behandelen op emotioneel en mentaal niveau.

Ook leer je tijdens de cursus Reiki 2 hoe je een behandeling op afstand geeft. Dit ga je tijdens de cursusdag, maar ook in de periode erna in je thuissituatie, uitgebreid oefenen.

Bij Reiki 2 leer je steeds meer vanuit je licht en liefde te leven. Je brengt verdieping aan op het holistisch behandelen, vooral op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Door het inzetten van de symbolen die je die dag gaat leren, zul je merken hoe krachtig de energie al is. Door veel te oefenen ervaar je een enorme verdieping in je energie en je gevoel.

Na de cursusdag krijg je weer oefeningen mee om de Reiki energie nog verder in je systeem te integreren. Ook ga je oefenen met behandelingen op afstand. Enkele weken na de cursus Reiki 2 heb je een contactmoment met je trainer, aan wie je een afstandsbehandeling gaat geven.

Franka, Arnhem
Review Frank
Zowel de opleidingen tot Holistisch Therapeut als Reiki Trainer bij ZoMa-Opleidingen kan ik enorm aanbevelen.
Beide opleidingen heb ik gevolgd bij ZoMa Opleidingen. De warme en professionele begeleiding voelt zowel laagdrempelig als verrijkend. De trainer ziet en haalt het beste in haar studenten omhoog en motiveert je om te leven vanuit het Zijn, waarop wij dat weer mogen overbrengen op onze cliënten. Inmiddels werken wij al weer een tijd samen, waar ik erg dankbaar voor ben. Marjolein bedankt voor al jouw licht en liefde!’

Reiki cursus

Programma Reiki 2 cursus

De Reiki 2 cursus bestaat uit drie dagdelen: één hele dag inclusief lunch en een terugkomochtend. De terugkomochtend wordt tijdens de dagcursus ingepland. Als je daarna kiest voor de opleiding tot Holistisch Therapeut, ga je automatisch verder met Reiki 3A.

Kosten Reiki 2 cursus

De kosten voor Reiki 2 cursus zijn € 235, inclusief lesmateriaal, lunch, thee en versnaperingen, certificaat en terugkomochtend.

Met ingang van 1 september 2019 worden de kosten voor de Reiki 2 cursus € 250. Deze verhoging geldt voor inschrijvingen ná 31 augustus 2019.

Groepsgrootte en tijden

De cursussen worden gegeven bij ZoMa Opleidingen in Westervoort en in Den Haag (Voorburg). Er geldt een maximum van circa acht personen per groep, zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht.

De cursusdag start om 09.30 uur en duurt tot ca. 15.30 uur. De terugkomochtend is van 09.00 tot 11.00 uur. Deze wordt ingepland tijdens de cursusdag.

Aanmelden Reiki 2 Cursus