Online cursussen

Naast onze opleidingen en cursussen die fysiek plaatsvinden op onze locaties in Westervoort (bij Arnhem) en Moerkapelle (bij Den Haag/Gouda), bieden we ook online trainingen aan. Deze cursussen zijn erop gericht om iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen, hierin te begeleiden. De online cursussen zijn toegankelijk en liefdevol gemaakt en behandelen uiteenlopende thema’s. Ons voornaamste doel is ook hier om licht en liefde te verspreiden, voor een gezond en gelukkig leven voor iedereen.

Alle online cursussen zijn geaccrediteerd door KTNO.

Holistisch leven in de praktijk

Hoe kun je ervoor zorgen dat je altijd thuis blijft in jezelf, elke dag? Deze online training is een verdiepende en praktische aanvulling op de boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’ van Marjolein Berendsen. De boeken begeleiden je naar het thuiskomen in jezelf; de online cursus leert je om ook écht thuis te blijven bij jezelf en om zo altijd de allermooiste versie van jezelf te kunnen zijn.

teken maan

Holistisch Opvoeden

Op alle holistische niveaus aandacht besteden aan je kind in je opvoeding zorgt voor een sterkere verbinding met je kind. In deze cursus worden jouw kennis en inzichten over opvoeden en de holistische visie vergroot, zodat je samen met je kind kunt groeien naar meer bewustzijn voor een licht en liefdevol leven.

holistisch opvoeden

Holistisch voeden

Hoe zorg je in deze hectische tijd goed voor jezelf? Kun je je verlangens, wensen en behoeften voeden? En hoe doe je dat dan? In de online cursus Holistisch Voeden leer je jezelf volledig te voeden én leer je wat jij werkelijk nodig hebt om in balans te zijn.

holistisch voeden

Hoogsensitief, je grootste kracht

Hoe kun je als hoogsensitief persoon (hsp) leren om je uiterst gevoelige voelsprieten in te zetten, zodanig dat je er profijt van hebt? In deze cursus leer je alles over hsp en zul je je prachtige eigenschappen in leren zetten als je eigen unieke kracht.

holistisch therapeut

Leven vanuit je ware essentie

Houd jij je wel eens bezig met diepgaande levensvragen en wil je weten wat jouw zielenmissie is? Als je ernaar verlangt om echt betekenis te geven aan je leven en wilt zijn zoals je werkelijk bent, dan kies je voor voluit leven. De online cursus Leven vanuit je ware essentie begeleidt je daarbij op een liefdevolle manier.

ZoMa rust

Rust in je hoofd

Heb je vaak last van een vol hoofd en wil je leren hoe je weer kunt ontspannen? In de online cursus Rust in je hoofd leer je ontspannen vanuit bewustwording en verbinding en creëer je meer verstilling, ontspanning en rust voor een gezonder en gelukkiger leven.

Rust in je hoofd

Spiritueel ontwaken

In deze diepgaande online cursus maak je kennis met je ware zelf en leer je je intuïtieve gaven te ontwikkelen. Deze reis over jouw spirituele pad leidt je langs hulpbronnen en de kracht van de natuur, om je bewustzijn te ontwikkelen en je uiteindelijk spiritueel kunt ontwaken, vanuit je liefdevolle bron.

Van burn-out naar balans

Een burn-out is iets waar veel mensen mee te maken krijgen. Een lang proces, waarin de balans volledig verstoord is. Met deze online cursus leer je de burn-out verschijnselen herkennen en krijg je stap voor stap meer inzicht in de oorzaken ervan. Zo kom je weer terug bij jezelf en kun je de balans weer herstellen.

terug in balans