Home / Werken bij ZoMa

Werken bij ZoMa

Werken bij ZoMa Opleidingen

Vacatures

Ben je op zoek naar een warme plek om te werken wat voelt als thuiskomen? ZoMa Opleidingen is een snelgroeiend bedrijf, waarbij steeds meer functie mogelijkheden vrijkomen. Ben jij degene die we zoeken? Kijk hieronder naar onze vacatures om te zien of jouw functie er bij zit!

Marketing stagiaire (m/v/x) 

Ben jij op zoek naar inspirerende en fijne stage? En volg jij op dit moment een HBO-studie in de richting van Commerciële economie, Communicatie of iets vergelijkbaars? Regelmatig zijn we bij ZoMa op zoek naar een gedreven en ruimdenkende stagiaire.

ZoMa Opleidingen is een opleidingsinstituut voor holistische opleidingen en cursussen. We zijn niet alleen een leerschool voor mensen die zich opleiden tot Holistisch Therapeut, maar ook voor studenten die stage lopen op onze marketing afdeling. Naast dat je veel leert over marketing en communicatie is er ook ruimte voor eigen persoonlijke groei.

Wij zijn een warm en liefdevol bedrijf met werknemers die allemaal dezelfde missie uitdragen: het verspreiden van bewustwording, licht en liefde aan de hele wereld. Voel jij onze missie ook en wil je hier aan bijdragen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen

 • Content creëren
 • Up-to-date houden van onze website (SEO)
 • Ondersteunen bij schrijven en maken van nieuwsbrieven
 • Ondersteunen bij maken van social media posts
 • Bedenken en uitvoeren van marketingacties (eigen inbreng is altijd welkom, laat vooral je creativiteit zien)

Wij bieden jou

 • Een open en warme werkomgeving
 • Verbinding met jezelf en collega’s (we organiseren bijv. regelmatig cacaoceremonies)
 • Goede begeleiding in jouw stage
 • Ruimte voor eigen inbreng
 • Je mag gratis Reiki 1 en 2 en onze online cursussen volgen
 • Een stagevergoeding van €350,- per maand

Wie ben jij

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Communicatie, Commerciële economie of vergelijkbaar
 • Je bent vanaf september beschikbaar voor een stage van minimaal 5 maanden
 • Je bent gedreven
 • Je bent proactief in de taken die je doet
 • Interesse in holisme en spiritualiteit
 • Willen bijdrage aan een liefdevolle wereld in verbinding

Voel je na het lezen een ‘JA’? Stel jezelf voor via een motivatiebrief. Vertel hierbij welke opleiding je doet en wat voor stage je wilt lopen, meeloopstage of afstudeerstage. Voeg ook je CV toe in de bijlage. We zien je graag bij ons op kantoor om echt verbinding te maken. Tot snel!

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is altijd welkom. Onderstaand vind je al onze vacatures. Ook open sollicitaties zijn altijd welkom. Geef hierbij duidelijk aan in welke rol jij jezelf ziet en welke ervaring je hebt. We kunnen je bij een open sollicitatie natuurlijk niet garanderen dat we een passende functie voor je hebben, want door het grote aantal open sollicitaties kunnen we niet op alles reageren. Zien we een passende match dan zullen we contact met je opnemen. De open sollicitatie  kun je sturen naar info@zoma-opleidingen.nl.

Werken bij ZoMa

ZoMa Opleidingen is het grootste Holistisch opleidingscentrum van Nederland en België en biedt sinds 2009 de geaccrediteerde opleiding Holistisch Therapeut op hbo-niveau, vervolgopleidingen op hbo+-niveau, Reiki-cursussen, diverse online cursussen en bij- en nascholingen aan. Per jaar studeren er 1250 Holistisch Therapeuten af en ontvangen ruim 3500 cursisten hun Reiki-certificaat. Daarnaast organiseren we interessante lezingen, zijn we regelmatig te vinden op beurzen en evenementen en organiseren we zelf ook interessante lezingen, workshops en open dagen. Ook beheren we onze eigen webshop.

Ons opleidingsinstituut is in 12,5 jaar tijd enorm gegroeid en kwaliteit en professionele groei spelen een steeds grotere rol. Inmiddels bestaat ons team uit een enthousiaste en hechte groep professionals van zo’n 40 personen: vaste medewerkers en zzp’ers. Wij hanteren een no-nonsense filosofie: afspraak is afspraak, behandel elkaar zoals je ook zelf behandeld wilt worden en wees duidelijk en eerlijk naar elkaar. Daarnaast zijn zelfontplooiing, passie en plezier in je werk voor ons erg belangrijk.

Wij hechten veel waarde aan de fijne manier waarop we in ons team met elkaar omgaan en we zoeken daarom voor elke vacature iemand die écht bij ons past. Onze missie is het verspreiden van licht, liefde en bewustwording. In ons team wordt die missie door iedereen uitgedragen. Samen maken we de wereld een stuk mooier!

Groepsfoto werken bij ZoMa

Locaties

ZoMa Opleidingen heeft twee locaties: Westervoort (bij Arnhem), waar ook het hoofdkantoor en het secretariaat zijn gevestigd en Moerkapelle (vlakbij bij Den Haag, Zoetermeer en Gouda) waar tevens een secretariaat is gevestigd. Onze trainers zijn werkzaam op beide locaties.

Contactgegevens