Werken bij ZoMa

ZoMa Opleidingen bestaat sinds 2009 en biedt geaccrediteerde opleidingen op hbo-niveau, Reiki cursussen en online cursussen aan. Daarnaast nemen we regelmatig deel aan beurzen en events, hebben we een webshop en organiseren we zelf ook interessante lezingen, workshops en open dagen.

Ons opleidingsinstituut is in 12,5 jaar tijd enorm gegroeid en kwaliteit en professionele groei spelen een steeds grotere rol. Inmiddels zijn er al bijna 3000 afgestudeerde Holistisch Therapeuten en bestaat ons team uit een enthousiaste en hechte groep professionals van zo’n 25 personen: vaste medewerkers en zzp’ers. Wij hanteren een no-nonsense filosofie: afspraak is afspraak, behandel elkaar zoals je ook zelf behandeld wilt worden en wees duidelijk en eerlijk naar elkaar. Daarnaast zijn zelfontplooiing, passie en plezier in je werk voor ons erg belangrijk.

Wij hechten veel waarde aan de fijne manier waarop we in ons team met elkaar omgaan en we zoeken daarom voor elke vacature iemand die écht bij ons past. Onze missie is het verspreiden van licht, liefde en bewustwording. In ons team wordt die missie door iedereen uitgedragen. Samen maken we de wereld een stuk mooier!

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures. Open sollicitaties zijn echter altijd welkom. Deze kun je sturen naar info@zoma-opleidingen.nl. We kunnen je bij een open sollicitatie natuurlijk niet garanderen dat we een passende functie voor je hebben, maar we doen wel ons uiterste best altijd even te reageren.

Holistische opleiding

Locaties

ZoMa Opleidingen heeft twee locaties: Westervoort, waar ook het hoofdkantoor en het secretariaat zijn gevestigd en Voorburg (Den Haag). Onze trainers zijn werkzaam op beide locaties.
Op deze pagina vind je onze contactgegevens: https://www.zoma-opleidingen.nl/contact/