Home / Werken bij ZoMa

Werken bij ZoMa

Werken bij ZoMa Opleidingen

Vacatures

Onderstaand vind je al onze vacatures. Ook open sollicitaties zijn altijd welkom. Deze kun je sturen naar info@zoma-opleidingen.nl. We kunnen je bij een open sollicitatie natuurlijk niet garanderen dat we een passende functie voor je hebben, maar we doen wel ons uiterste best altijd even te reageren.

Werken bij ZoMa

ZoMa Opleidingen is het grootste Holistisch opleidingscentrum van Nederland en België en biedt sinds 2009 de geaccrediteerde opleiding Holistisch Therapeut op hbo-niveau, vervolgopleidingen op hbo+-niveau, Reiki-cursussen, diverse online cursussen en bij- en nascholingen aan. Per jaar studeren er 1250 Holistisch Therapeuten af en ontvangen ruim 3500 cursisten hun Reiki-certificaat. Daarnaast organiseren we interessante lezingen, zijn we regelmatig te vinden op beurzen en evenementen en organiseren we zelf ook interessante lezingen, workshops en open dagen. Ook beheren we onze eigen webshop.

Ons opleidingsinstituut is in 12,5 jaar tijd enorm gegroeid en kwaliteit en professionele groei spelen een steeds grotere rol. Inmiddels bestaat ons team uit een enthousiaste en hechte groep professionals van zo’n 40 personen: vaste medewerkers en zzp’ers. Wij hanteren een no-nonsense filosofie: afspraak is afspraak, behandel elkaar zoals je ook zelf behandeld wilt worden en wees duidelijk en eerlijk naar elkaar. Daarnaast zijn zelfontplooiing, passie en plezier in je werk voor ons erg belangrijk.

Wij hechten veel waarde aan de fijne manier waarop we in ons team met elkaar omgaan en we zoeken daarom voor elke vacature iemand die écht bij ons past. Onze missie is het verspreiden van licht, liefde en bewustwording. In ons team wordt die missie door iedereen uitgedragen. Samen maken we de wereld een stuk mooier!

Werken bij ZoMa

Locaties

ZoMa Opleidingen heeft twee locaties: Westervoort (bij Arnhem), waar ook het hoofdkantoor en het secretariaat zijn gevestigd en Moerkapelle (vlakbij bij Den Haag, Zoetermeer en Gouda) waar tevens een secretariaat is gevestigd. Onze trainers zijn werkzaam op beide locaties.

Contactgegevens