Word Holistisch Therapeut!

Wil jij ook vanuit je hart mensen met een hulpvraag ondersteunen? Stress de baas zijn? Vol liefde en vertrouwen leven en andere mensen hier ook bij helpen? Zet je hooggevoeligheid in als kracht en leer hoe je je intuïtie kunt gebruiken: schrijf je in voor de opleiding tot Holistisch Therapeut!

In onze opleiding tot Holistisch Therapeut op hbo-niveau leer je energetische behandelingen te geven vanuit een holistisch oogpunt. De opleiding is verspreid over twee jaar en is geaccrediteerd door de KTNO. Na afloop ontvang je een erkend diploma en ben je volwaardig Holistisch Therapeut.

Proefles Holistisch Therapeut

Ken uzelf groepsafbeelding

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Onze opleiding tot Holistisch Therapeut is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar. Als je hooggevoelig bent, behoefte hebt aan meer rust en (zelf)vertrouwen en je je graag op diepgaand niveau wilt ontwikkelen, past onze opleiding tot Holistisch Therapeut heel goed bij jou.

De opleiding is prima te combineren met een baan. Er is ca. één keer per maand les en de tijd voor zelfstudie en praktijkoefeningen kun je zelf indelen. Zo zijn er Holistisch Therapeuten afgestudeerd die werkzaam zijn (of waren) in onder andere zorg, onderwijs, welzijn en bedrijfsleven.

Eerst kennismaken met onze lessen? Volg een gratis proefles of meld je aan voor een van de informatiebijeenkomsten.

Gratis proefles volgen

holistisch therapeut opleiding review

Drie aspecten van de opleiding

De hoofdthema’s van de opleiding tot Holistisch Therapeut zijn:

zelfreflectie/zelfonderzoek
kennisoverdracht
het ontwikkelen van therapeutische vaardigheden

Uitgangspunt

Onvoorwaardelijke zelfliefde, en daarmee oordeelvrij en liefdevol kunnen zijn, is het belangrijkste uitgangspunt voor een Holistisch Therapeut. Alleen dan kun je je cliënt vanuit je hart behandelen en dit aan hem of haar overdragen. Dit alles hoort tot jouw persoonlijke ontwikkeling in de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Starten met de opleiding: tijdelijk geen Reiki-certificaat nodig!

Als je wilt starten met de opleiding tot Holistisch Therapeut heb je normaal gesproken in elk geval een Reiki 1- en vóór lesdag 3 een Reiki 2-certificaat nodig. Vanwege het feit dat de Reiki-cursussen momenteel niet door kunnen gaan door de lockdown, bieden we echter tijdelijk de mogelijkheid om toch te starten met de opleiding, als je nog geen Reiki-certificaat hebt. Tijdens de lessen word je dan extra begeleid, zodat je toch goed mee kunt komen. Zodra de Reiki-cursussen weer van start gaan, dien je je Reiki-certificaten alsnog te halen: Reiki 1 als eerste en na ongeveer drie weken Reiki 2.

Bij Praktische Informatie vind je gedetailleerde informatie over de lessen, lestijden en criteria.

Als je graag meer over de 2 verschillende leerjaren wilt weten, klik dan op leerjaar 1 en leerjaar 2.

Aanmelden Holistisch Therapeut

Verlengd: gratis winterpakket!

Omdat we iedereen een mooi begin van het nieuwe jaar wensen, hebben we de actie verlengd tot en met 31 januari 2021!
Wil jij ook Holistisch Therapeut worden en zo’n super mooi winterpakket t.w.v.€ 63,65 in ontvangst nemen? Schrijf je dan nu in voor de opleiding tot Holistisch Therapeut! De actie is t/m 31 januari 2021 en op = op! *
Dit zit er in het winterpakket:

een Yoga oogkussen met edelsteentjes
een zoutsteen theelicht in stervorm
een setje van vier Hotstone Basalt steentjes
wierook van Fairtrade ‘Gaia’s incense’
een Yin/Yang doosje met op- en ontlaadsteentjes (bergkristal en hematiet)

* Je krijgt het pakket op je eerste lesdag als cadeau in handen!