Word Holistisch Therapeut!

Wil jij ook vanuit je hart mensen met een hulpvraag ondersteunen? Stress de baas zijn? Vol liefde en vertrouwen leven en andere mensen hier ook bij helpen? Zet je hooggevoeligheid in als kracht en leer hoe je je intuïtie kunt gebruiken: schrijf je in voor de opleiding tot Holistisch Therapeut!

In onze opleiding tot Holistisch Therapeut op hbo-niveau leer je energetische behandelingen te geven vanuit een holistisch oogpunt. De opleiding is verspreid over twee jaar en is geaccrediteerd door de KTNO. Na afloop ontvang je een erkend diploma en ben je volwaardig Holistisch Therapeut.

Proefles Holistisch Therapeut

Ken uzelf groepsafbeelding

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Onze opleiding tot Holistisch Therapeut is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar. Als je hooggevoelig bent, behoefte hebt aan meer rust en (zelf)vertrouwen en je je graag op diepgaand niveau wilt ontwikkelen, past onze opleiding tot Holistisch Therapeut heel goed bij jou.

De opleiding is prima te combineren met een baan. Er is ca. één keer per maand les en de tijd voor zelfstudie en praktijkoefeningen kun je zelf indelen. Zo zijn er Holistisch Therapeuten afgestudeerd die werkzaam zijn (of waren) in onder andere zorg, onderwijs, welzijn en bedrijfsleven.

Eerst kennismaken met onze lessen? Volg een gratis proefles of meld je aan voor een van de informatiebijeenkomsten.

Gratis proefles volgen

Drie aspecten van de opleiding

De hoofdthema’s van de opleiding tot Holistisch Therapeut zijn:

zelfreflectie/zelfonderzoek
kennisoverdracht
het ontwikkelen van therapeutische vaardigheden

Uitgangspunt

Onvoorwaardelijke zelfliefde, en daarmee oordeelvrij en liefdevol kunnen zijn, is het belangrijkste uitgangspunt voor een Holistisch Therapeut. Alleen dan kun je je cliënt vanuit je hart behandelen en dit aan hem of haar overdragen. Dit alles hoort tot jouw persoonlijke ontwikkeling in de opleiding tot Holistisch Therapeut.

holistisch therapeut opleiding review

Starten met de opleiding

Als je wilt starten met de opleiding tot Holistisch therapeut heb je in elk geval een Reiki 1 certificaat nodig. Het terugkommoment hiervoor mag overigens na aanvang van de opleiding zijn. Bij praktische informatie wordt dit alles verder uitgelegd. Als je graag meer over de 2 verschillende leerjaren wilt weten, klik dan op leerjaar 1 en leerjaar 2.

Aanmelden Holistisch Therapeut