Leerzame podcasts

Podcast: Bedrock in gesprek met Marjolein Berendsen

Bedrock Talks, de podcast van online magazine Bedrock, sprak met Marjolein over Reiki, energie, goed voor jezelf zorgen, persoonlijke ontwikkeling én intuitie. Luister je mee?

Podcast-serie: Maike van Meulen en Marjolein Berendsen

In de podcast serie Bereik je Doelen, gaat Maike van Meulen in gesprek met Marjolein Berendsen. Er komen thema’s aan bod als het belang van holisme, omgaan met prikkels, Zijnsoriëntatie en Spiritueel ontwaken. In de zes afleveringen krijg je antwoord op al je vragen hierover!

Marjolein Berendsen Romy van Poppel

Podcast: in gesprek met Romy van Poppel
Marjolein Berendsen praat met ondernemingscoach Romy van Poppel over voelen. Hoe kun je nu (weer) écht gaan voelen, en wel zodanig dat je hier altijd op kunt vertrouwen?

 

Podcast Jasper Scholten

Podcast: in gesprek met Jasper Scholten
Marjolein gaat in gesprek met Jasper Scholten van Het Millennial Mysterie. Ze vertelt over de verschillende types hsp: introverte en extraverte belevings- en rustzoekers. In dit mooie gesprek staat je innerlijke stem centraal.

Podcast: in gesprek met Scarlet Le Pair
Marjolein gaat in gesprek met Scarlet Le Pair van De Ontspanningstuin, over spiritualiteit en intuïtie. Je innerlijke stem staat centraal in dit prachtige gesprek. Luister maar mee!

Podcast: in gesprek met Patrick Kicken 
Patrick Kicken, voormalig radio deejay, spreekt in deze podcast met Marjolein over holisme en helder voelen.

Podcast: in gesprek met Lisa Schumacher
Lisa Schumacher in een interview met Marjolein, over het leven zelf.

Podcast: in gesprek met Gangaji
Gangaji, wereldwijd bekend spirituele leider, vertelt in dit interview met Marjolein over Zijnsoriëntatie, het pad wat ze heeft gevolgd en beantwoordt vragen van studenten van ZoMa Opleidingen.