Inspirerende podcasts

Podcast: Giel Beelen in gesprek met Marjolein in de podcast KUKURU

Founder Marjolein Berendsen was te gast in de podcast KUKURU van Gielen Beelen! Ze spraken over liefde, over Marjoleins boeken, er voor een ander zijn, welke rituelen je ‘s ochtends en ‘s avond kunt doen en nog veel meer. Een super mooi, inspirerend en interessant gesprek!

Je kunt de podcast hieronder beluisteren via Spotify, je vindt hem op de website van KUKURU én op ons Youtube-kanaal. 

Marjolein te gast bij KEK Mama

Podcast: Eline en Bonne van KEK Mama in gesprek met Marjolein Berendsen 

Wat is holistisch opvoeden? Holistisch opvoeden gaat erover dat jij als ouder in balans bent. Wanneer jij die stevige gronding hebt, de mooiste en gelukkigste versie van jezelf leeft, ben je daarmee een voorbeeld voor je kinderen. Practice what you preach, jij bent het levende voorbeeld voor je kind(eren).

Marjolein deelt ook tips waarbij je, ook met een drukke agenda, even tijd voor jezelf neemt. Zodat je als ouder ook de mooiste en leukste versie van jezelf kunt leven.

Marjolein te gast bij Lotgenoten

Podcast: Koen en Jaro van Lotgenoten podcast in gesprek met Marjolein Berendsen 

Reiki en holisme, vastzitten in oude patronen en daaruit loskomen, verschil tussen gevoel en intuïtie, practice what you preach, leven vanuit je hart, passievol ondernemen en succes. Dit zijn onderwerpen die Marjolein met Koen Stam en Jaro van Lotgenoten podcast besproken heeft.

 

Podcast And Heart

Podcast: Tess van And Heart.co in gesprek met Marjolein Berendsen 

Over het leven vanuit je hart, hoe Marjolein dit doet, hoe haar leiderschapsreis is geweest: in deze podcast praten Tess van And Heart.co en Marjolein over Heart intelligence, persoonlijk leiderschap, zielsmissie, holistisch leven, balans, liefde en geluk.

Podcast: Hanneke Peeters van Rock Your World in gesprek met Marjolein Berendsen 

Hoe blijf je als vrouw een beetje zen terwijl je alle ballen in de lucht probeert te houden? In de Rock Your World Podcast vraagt Hanneke Peeters bijzondere vrouwen naar hun Selfcare tips ‘n tricks maar deelt ze juist ook haar eigen tools. Met Marjolein spreekt ze over hoogsensitiviteit en zelfzorg.

Podcast Lexia Emerenciana

Van Shit naar Pit: Marjolein en Lexia Emerenciana

In de podcast ‘Van Shit naar Pit’ helpt Lexia Emerenciana de luisteraar om de kracht van kwetsbaarheid in te zetten, om trauma’s te helen en de verbinding met jezelf te zuiveren. Een onderwerp waar founder Marjolein Berendsen graag met Lexia over in gesprek ging.

Je kunt de podcast hieronder beluisteren via Spotify.

Podcast: Bedrock in gesprek met Marjolein Berendsen

Bedrock Talks, de podcast van online magazine Bedrock, sprak met Marjolein over Reiki, energie, goed voor jezelf zorgen, persoonlijke ontwikkeling én intuitie. Luister je mee?

Podcast-serie: Maike van Meulen en Marjolein Berendsen

In de podcast serie Bereik je Doelen, gaat Maike van Meulen in gesprek met Marjolein Berendsen. Er komen thema’s aan bod als het belang van holisme, omgaan met prikkels, Zijnsoriëntatie en Spiritueel ontwaken. In de zes afleveringen krijg je antwoord op al je vragen hierover!

Marjolein Berendsen Romy van Poppel

Podcast: in gesprek met Romy van Poppel
Marjolein Berendsen praat met ondernemingscoach Romy van Poppel over voelen. Hoe kun je nu (weer) écht gaan voelen, en wel zodanig dat je hier altijd op kunt vertrouwen?

 

Podcast Jasper Scholten

Podcast: in gesprek met Jasper Scholten
Marjolein gaat in gesprek met Jasper Scholten van Het Millennial Mysterie. Ze vertelt over de verschillende types hsp: introverte en extraverte belevings- en rustzoekers. In dit mooie gesprek staat je innerlijke stem centraal.

Podcast: in gesprek met Scarlet Le Pair
Marjolein gaat in gesprek met Scarlet Le Pair van De Ontspanningstuin, over spiritualiteit en intuïtie. Je innerlijke stem staat centraal in dit prachtige gesprek. Luister maar mee!

Podcast: in gesprek met Patrick Kicken 
Patrick Kicken, voormalig radio deejay, spreekt in deze podcast met Marjolein over holisme en helder voelen.

Podcast: in gesprek met Lisa Schumacher
Lisa Schumacher in een interview met Marjolein, over het leven zelf.

Podcast: in gesprek met Gangaji
Gangaji, wereldwijd bekend spirituele leider, vertelt in dit interview met Marjolein over Zijnsoriëntatie, het pad wat ze heeft gevolgd en beantwoordt vragen van studenten van ZoMa Opleidingen.