Opleiding tot Holistisch Therapeut: doen of niet?

De keuze voor een opleiding is vaak lastig te maken. Er is een groot aanbod en je wordt tijdens je zoektocht vaak overspoeld met informatie. Duizelt het je en weet je even niet meer wat je moet? Vraag dan het introductiepakket aan bij ZoMa Opleidingen en ervaar zelf of onze opleiding tot Holistisch Therapeut voor jou bestemd is.

Het introductiepakket is bedoeld als extra stimulans en inspiratie; daarnaast laten we je graag op een laagdrempelige manier kennismaken met ons instituut. Het online introductiepakket is bestemd voor iedereen die wil weten of de opleiding tot Holistisch Therapeut een goede keuze kan zijn. Je krijgt inzicht in wat ZoMa voor jou kan betekenen, een voorproefje van onze lesmethode en een indruk van onze leslocatie. Laat ons de drempel voor je verlagen en vraag het pakket aan, we begeleiden je graag.

Het enige wat je hoeft te doen, is het pakket aan te vragen via de button op deze pagina. Je hoeft verder geen verplichtingen aan te gaan voor het deelnemen aan een informatiebijeenkomst of inschrijving voor de opleiding: laat je leiden door je gevoel en maak zelf je keuze!

Zodra je je hebt aangemeld, krijg je een link waarmee je toegang hebt tot het online introductiepakket. Deze bestaat onder andere uit een inspirerende vlog van Marjolein Berendsen over hooggevoeligheid, een klankschaalbehandeling, een vlog over Zijnsoriëntatie en natuurlijk een video met wat een Holistisch Therapeut nou eigenlijk kan. Ook krijg je een kijkje in het lesmateriaal, wat praktische oefeningen zoals we dat ook in de opleiding leren en een virtuele rondleiding door ons instituut.

Maak kennis met ZoMa Opleidingen en voel wat we voor je kunnen betekenen. Vraag jij ook het introductiepakket aan?