Events

Events

ZoMa Opleidingen organiseert allerlei activiteiten voor studenten, afgestudeerden en belangstellenden. Lees hier meer over al onze events!

Proeflessen

InfobijeenkomstTijdens een proefles van ZoMa Opleidingen is het mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met methodieken als klankschalen en edelstenen en de beginselen van Reiki te leren. Ook zijn er proeflessen waarin thema’s aan de orde komen: ‘Je hooggevoeligheid als kracht’ en ‘Rust in je hoofd’. De proeflessen zijn uitsluitend bedoeld voor iedereen die nog niet is ingeschreven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut, maar hier wel serieuze interesse in heeft.

Infobijeenkomsten

InfobijeenkomstWil je graag persoonlijk kennismaken met ZoMa Opleidingen, om alles te weten te komen over de opleiding tot Holistisch Therapeut? Kom dan naar één van infobijeenkomsten. Deze worden minimaal één keer per maand gehouden, online of op locatie in Westervoort of Moerkapelle. De infobijeenkomsten vinden zowel ’s avonds als overdag plaats.

Open dagen

Open dag ZoMaEen aantal keer per jaar staan de deuren van ZoMa Opleidingen open voor iedereen die geïnteresseerd is. Tijdens een open dag krijg je alle informatie over de opleiding tot Holistisch Therapeut, Reiki cursussen en maak je op een liefdevolle en vrijblijvende manier kennis met ons instituut en de mensen die er werken. Voel je welkom!

Lezingen en workshops

Lezingen en WorkshopsBij ZoMa Opleidingen worden regelmatig verschillende (interactieve) lezingen en workshops gegeven, die raakvlakken hebben met onze missie en visie. Op 16 juni 2021 komt Dokter Juriaan wederom naar ZoMa Opleidingen, om daar zijn interactieve lezing te geven die hij speciaal voor onze studenten ontwikkelde.