Open dagen

Een aantal keer per jaar staan de deuren van ZoMa Opleidingen open voor iedereen die geïnteresseerd is. Tijdens een open dag krijg je alle informatie over de opleiding tot Holistisch Therapeut, onze Reiki cursussen en maak je op een liefdevolle en vrijblijvende manier kennis met ons instituut en de mensen die er werken. Voel je welkom!

In 2020 hebben we onze jaarlijkse open dag helaas moeten annuleren, maar in 2021 gaan we weer vol nieuwe energie een super mooie en inspirerende dag organiseren. Datum en tijd volgen zo snel mogelijk!

ZoMa Open dag

Wat kun je allemaal verwachten op een open dag?

ZoMa Opleidingen zet met liefde haar deuren open voor iedereen die interesse heeft in ons instituut. We bieden dan gratis workshops, ontspannende Reiki-behandelingen of een heerlijk holistisch consult. Zo kun je zelf ervaren wat zo’n behandeling voor effect heeft. Ook kun je een kijkje nemen in onze leslokalen, kennis maken met trainers of ondersteunend personeel, producten uit onze webshop proberen en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Kortom: een dag die je eigenlijk niet mag missen als je alles te weten wilt komen over het aanbod van ZoMa Opleidingen!

open dag ZoMa