Proefles Edelstenen en Reiki

Edelstenen worden vaak gebruikt in verschillende therapieën. Dankzij hun helende werking kunnen ze een hele fijne ondersteuning bieden in een holistische en Reiki-behandeling. Ze hebben alle hun eigen unieke werking en eigenschappen.

In deze proefles maak je kennis met verschillende soorten edelstenen en hun werking. Ook leer je wat Reiki is en ga je zelf ervaren hoe je Reiki kunt gebruiken als zelfhelende methode . In een behandeling met edelstenen, die je tijdens de proefles zelf ontvangt en ook zelf mag doen, voel je de magische werking van edelstenen. Deze ervaring, gecombineerd met Reiki, maakt deze proefles heel waardevol en leerzaam als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Proefles Edelstenen en Reiki

Ben je je aan het oriënteren op een opleiding waarin je jezelf weer helemaal leert kennen, en waarbij je liefdevolle behandelingen leert geven? Dan is deze proefles zeker geschikt voor jou. Je maakt op deze manier kennis de met opleiding tot Holistisch Therapeut en krijgt waardevolle handvatten mee over de methodieken Reiki en edelstenen.

In de opleiding is Reiki de rode draad en worden je verschillende methodieken aangeboden, waaronder edelstenen. Met de proefles Edelstenen en Reiki leer je de basisbeginselen in theorie en praktijk.

Ben je nog niet ingeschreven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut? Maak dan eens kennis met onze lesmethode en meld je aan voor de gratis proefles Edelstenen en Reiki. Je bent van harte welkom!

Deelnemen proefles Edelstenen en Reiki

Wil je meedoen aan de proefles Edelstenen en Reiki? Meld je hieronder aan:

Aanmelden proefles