Hooggevoeligheid als kracht

Signalen en prikkels die extra sterk bij je binnenkomen, een vol hoofd, vermoeidheid en leeglopen van je energie. Dat zijn dingen die je kunnen overkomen als je hooggevoelig bent. Maar gelukkig kun je deze prachtige eigenschap ook als jouw kracht inzetten.

In de gratis proefles Hooggevoeligheid als kracht ontdek je je eigen unieke eigenschappen en leer je hoe je je intuïtie kunt inzetten om volledig in je eigen kracht te staan. Je leert jezelf nog beter kennen, om zo te ontdekken dat je op een liefdevolle manier kunt omgaan met de extra sterke prikkels die je dagelijks te verwerken krijgt als hoogsensitief persoon.

Proefles Hooggevoeligheid als kracht

Tijdens de proefles wordt ook in de praktijk geoefend met meditatie en Reiki als hulpmiddel om je intuïtie te versterken en nog meer te gaan vertrouwen op je eigen kracht als hsp.

In de opleiding tot Holistisch Therapeut is hooggevoeligheid een centraal thema en de proefles is dan ook een hele mooie introductie als je wilt leren hoe je hier de vruchten van kunt plukken.

Ben je nog niet ingeschreven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut? Maak dan kennis met onze lesmethode door je aan te melden voor de gratis proefles Hooggevoeligheid als kracht. Je bent van harte welkom!

Deelnemen Proefles Hooggevoeligheid als kracht

Wil je meedoen aan de proefles Hooggevoeligheid als kracht? Meld je hieronder aan:

Aanmelden proefles