Proefles Klankschalen en Reiki

De bijzondere, trillingsverhogende klanken van klankschalen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt als methode om bijvoorbeeld te ontspannen, bij een meditatie of in een holistische behandeling. Klankschalen zijn er in allerlei soorten, maten en materialen, met elk hun unieke klanken en eigenschappen.

Wil je de bijzondere werking van klankschalen eens ervaren, en leren hoe je er mee kunt werken? Doe dan mee aan de proefles Klankschalen en Reiki. Je maakt kennis met verschillende klankschalen en hun werking en leert de beginselen van Reiki in theorie en praktijk. De meditatieve werking van een klankschaalbehandeling ga je zelf ervaren: je leert hoe je een behandeling geeft en mag er ook zelf één ontvangen. De combinatie van een Reiki-behandeling met klankschalen is een unieke ervaring, waar je ook na de proefles nog profijt van zult hebben.

Proefles Klankschalen en Reiki

Wil je leren wat Reiki is en hoe je klankschalen kunt gebruiken? Dan is deze proefles zeker geschikt voor jou. Je maakt op deze manier kennis met methodieken die ook in de opleiding tot Holistisch Therapeut aan bod komen en krijgt waardevolle informatie mee over de toepassing ervan.

De proefles is bedoeld voor geïnteresseerden in de opleiding tot Holistisch Therapeut. In de opleiding is Reiki de rode draad en leer je werken met verschillende methodieken, waaronder klankschalen.

Ben je nog niet ingeschreven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut? Maak dan kennis met onze lesmethode en meld je aan voor de gratis proefles Klankschalen en Reiki. Je bent van harte welkom!

Deelnemen proefles Klankschalen en Reiki

Wil je meedoen aan de proefles Klankschalen en Reiki? Meld je hieronder aan:

Aanmelden proefles