Proefles Rust in je hoofd

Hoe kun je nu écht rust vinden in je hoofd? Alle informatie die je dagelijks binnenkrijgt, al je gedachtes, je werk, je gezin: ze zorgen er vaak voor dat je een vol hoofd hebt. Goed voor jezelf zorgen is echter de basis voor een gezond en gelukkig leven; vanuit liefde voor jezelf kun je dit bereiken.

In de gratis proefles Rust in je hoofd leer je hoe je nu écht de rust in jezelf kunt vinden en bewaren. Het ‘leegmaken’ van je hoofd biedt rust en zuiverheid: in deze proefles krijg je een introductie in hoe je dit kunt doen met het inzetten van je intuïtieve vermogens. Ook wordt er in de praktijk geoefend met methodieken die ondersteunen bij het bewaren van Rust in je hoofd. Je leert hoe je elke dag in rust en positiviteit kunt beleven en je krijgt handvatten mee om dit te blijven toepassen, ook na de proefles.

Proefles Rust in je hoofd

De proefles Rust in je hoofd is bedoeld voor geïnteresseerden in de opleiding tot Holistisch Therapeut. In de opleiding is goed voor jezelf zorgen een basisgegeven. De proefles Rust in je hoofd is daarom een hele fijne en waardevolle inleiding hiervoor.

Ben je nog niet ingeschreven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut? Maak dan kennis met onze lesmethode en meld je aan voor de gratis proefles Rust in je hoofd. Je bent van harte welkom!

Deelnemen proefles Rust in je hoofd

Wil je meedoen aan de proefles Rust in je hoofd? Meld je hieronder aan:

Aanmelden proefles