Proefles Rust in je hoofd

Proefles Rust in je hoofd

Proefles: Rust in je hoofd

Hoe kun je nu écht rust vinden in je hoofd? Alle informatie die je dagelijks binnenkrijgt, al je gedachtes, je werk, je gezin: ze zorgen er vaak voor dat je een vol hoofd hebt. Goed voor jezelf zorgen is echter de basis voor een gezond en gelukkig leven; vanuit liefde voor jezelf kun je dit bereiken.

Wat ga je doen in de proefles ‘Rust in je hoofd’?

In de gratis proefles ‘Rust in je hoofd’ leer je hoe je nu écht de rust in jezelf kunt vinden en bewaren. Het ‘leegmaken’ van je hoofd biedt rust en zuiverheid: in deze proefles krijg je een introductie in hoe je dit kunt doen met het inzetten van je intuïtieve vermogens. Ook wordt er in de praktijk geoefend met methodieken die ondersteunen bij het bewaren van ‘Rust in je hoofd’. Je leert hoe je elke dag in rust en positiviteit kunt beleven en je krijgt handvatten mee om dit te blijven toepassen, ook na de proefles.

Voor wie is de proefles ‘Rust in je hoofd’?

De proefles ‘Rust in je hoofd’ is bedoeld voor geïnteresseerden in de opleiding tot Holistisch Therapeut. In de opleiding is goed voor jezelf zorgen een basisgegeven. De proefles ‘Rust in je hoofd’ is daarom een hele fijne en waardevolle inleiding hiervoor.

Deelnemen proefles ‘Rust in je hoofd’

Ben je nog niet ingeschreven voor de opleiding tot Holistisch Therapeut? Maak dan kennis met onze lesmethode en meld je aan voor de gratis proefles ‘Rust in je hoofd’. Je bent van harte welkom!

Aanmelden proefles