Opleiding tot Holistisch Energetisch therapeut

Heb je na het behalen van je diploma tot Holistisch Therapeut het gevoel dat je nog meer verdieping, inzicht en ontwikkeling wilt? Of voel je de behoefte om op diepgaand energetisch niveau te werken en wil je je hierin specialiseren?

Holistisch energetisch therapeutZoMa Opleidingen biedt je hiervoor de mooie opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut. Een intensieve verdieping en bewustzijnsontwikkeling, om jouw kwaliteiten nog verder te ontwikkelen, zodat je vanuit jouw innerlijke ruimte op energetisch niveau leert werken. De opleiding is op hbo+-niveau en kan worden gezien als een derde leerjaar: een verdieping op Holistisch Therapeut.

Dit leer je in de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut

Je gaat door diepgaand en intensief zelfonderzoek ontdekken waar jouw eigen specialisme ligt, als het op energetisch werken aankomt. Hoe kun je werken met jouw unieke eigenschappen, jouw gevoeligheid en intuïtieve vaardigheden? Je krijgt nog meer bewustwording doordat je in de opleiding heel veel tijd besteedt aan je eigen bewustzijn. Je leert je innerlijke ruimte te vergroten, krijgt grip op je eigen processen en van daaruit kun je jouw cliënten nog dieper op energetisch niveau begeleiden. Je leert je cliënten uiteindelijk weer de regie voor hun eigen leven in handen te nemen. Verbinding tussen hoofd en hart staat centraal.

Als leidraad tijdens de opleiding wordt de literatuur van Barbara Ann Brennan gebruikt. De visie die zij uitdraagt, helpt je jouw eigenheid te ontdekken: jouw unieke gaven, gevoeligheid en intuïtieve vermogens. Er wordt tijdens de opleiding dan ook veel tijd besteed aan praktijkoefeningen, waarmee je dit allemaal gaat ontdekken.

 

Aanmelden Holistisch Energetisch Therapeut

Holistisch energetisch therapeut

Duur en opbouw van de opleiding

De opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut bestaat uit 15 volledige opleidingsdagen. Er is gemiddeld één keer per drie weken les op maandag, met uitzondering van de schoolvakanties. De lesdagen van de opleiding zijn als volgt verdeeld:

Holistisch energetisch werken: 8 lesdagen
Zijnsoriëntatie: 3 lesdagen
Holistisch coachen: 3 lesdagen
Examen: 1 dag

Specialisatie en verankering van energetisch werken

Met het diploma Holistisch Therapeut heb je de basis voor energetisch behandelen al gelegd. Deze basis wordt in de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut nog steviger verankerd en uitgebouwd. Je specialiseert je in je eigen gevoeligheid en creëert heel veel ruimte in jezelf, waardoor je op een dieper niveau kunt werken.

Holistisch energetisch therapeut

De accenten in de opleiding liggen op volgende onderdelen:

Verdieping van eigen energetische ontwikkeling, zelfkennis en ontwikkeling van therapeutische vaardigheden
(H)erkennen wanneer ben jij en/of de cliënt gegrond en wanneer niet?
Basisbehandeling volgens theorie van Barbara Ann Brennan
Leren voelen en zien van de verschillende auralagen en chakra’s
Verbinding kunnen leggen tussen hulpvraag cliënt en energiesysteem van de cliënt
Verdieping en verankering van kennis en vaardigheden
De psychologische functie van de chakra verbinden met de klacht van de cliënt
De cliënt begeleiden van klacht naar kracht
Veel oefenen en behandelen tijdens de lessen

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Iedereen met een diploma Holistisch Therapeut van ZoMa Opleidingen, kan doorstromen naar de specialisatie Holistisch Energetisch Therapeut. Als het jouw zielenmissie is om vanuit je eigen essentie te werken, jouw innerlijke ruimte te gebruiken om mensen met een zwaardere hulpvraag te helpen bij hun bewustwording en je jouw unieke kracht en kwaliteiten daar voor in wilt zetten, dan is de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut echt voor jou gemaakt.

Kosten, tijden en aanmelden

De kosten voor de opleiding tot Holistisch Energetisch Therapeut zijn eenmalig € 2.495. Dit is inclusief 15 lesdagen onder begeleiding van een deskundige trainer, thee, snacks, lunch, lesmateriaal en examen.

De lessen vinden één keer per 3 weken plaats op maandag bij ZoMa Opleidingen in Westervoort. We starten om 09.30 uur en de lesdag eindigt rond 15.30 uur. De eerste groep start in februari 2021.

Wil jij nog meer werken vanuit je innerlijke ruimte, om mensen te helpen hun hoofd en hart met elkaar te verbinden? En jezelf nog dieper ontwikkelen, zodat je energetische behandelingen kunt gaan geven vanuit je essentie? Meld je dan nu aan voor de opleiding tot Holistisch Energetisch therapeut:

Aanmelden Holistisch Energetisch Therapeut