Lezing en training Dokter Juriaan op 12 en 13 november 2019! (uitverkocht!)

Door de grote belangstelling voor de lezing van Dokter Juriaan bij ZoMa Opleidingen hebben we een tweede avond gepland, waarop de lezing en training wordt georganiseerd, namelijk op 12 november. Er zijn dus twee avonden waarop deze inspirerende spreker naar Westervoort komt. Beide lezingen zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Op 12 én 13 november a.s. organiseert ZoMa Opleidingen in Westervoort een lezing en training van holistisch huisarts Dokter Juriaan. We zijn super trots dat we deze avond mogen organiseren, want de visie en werkwijze van deze inmiddels zeer bekende huisarts vallen perfect binnen onze doelstellingen als opleidingsinstituut:

Juriaan Galavazi is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Om 19.00 uur gaan de deuren open en verwelkomen we de gasten met thee. De lezing en training van Dokter Juriaan start om 19.30 uur en de avond duurt tot ca. 21.30 uur. De kosten voor deze inspirerende avond zijn € 40,-.

Programma

Lezing én training: Je klacht als kans

Inloop: 19.00 uur
Aanvang lezing en training: 19.30 uur
Afsluiting: ca. 21.30 uur

Wat heeft de klacht mij te vertellen?

Bij het overgrote deel van de patiënten dat aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometer

Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing én training leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

1. Je krijgt inzicht in de 4 meest voorkomende oorzaken van ziekte
2. Je krijgt 100% invloed op je fysieke en mentale gezondheid
3. Je leert jezelf op de eerste plek te zetten
4. Je krijgt handvatten hoe je jezelf in het dagelijks leven kunt begeleiden bij angst, twijfel, jaloezie en onzekerheid.
Het tweede deel van de lezing is volledig interactief. Er is mogelijkheid om je klacht of vraag in te brengen en persoonlijk advies te krijgen.

Zet 12 of 13 november in je agenda en zorg dat je er snel bij bent, want de toegangskaarten zijn beperkt!