Nieuwe data verdiepingsavonden Dokter Juriaan:
13 en 14 oktober 2020!

Door de coronacrisis gaan de verdiepingsavonden van Dokter Juriaan in april niet door, maar gelukkig hebben we deze inspirerende lezing kunnen verplaatsen. Toegangskaarten voor april blijven gewoon geldig voor de nieuwe data: kaarten voor woensdag 15 april gelden voor woensdag 14 oktober en kaarten voor 16 april gelden voor dinsdag 13 oktober.

Speciaal voor ZoMa Opleidingen heeft Dokter Juriaan een interactieve lezing ontwikkeld, waarin je als (aankomend) Holistisch Therapeut gaat ontdekken hoe je je als therapeut écht kunt laten zien. Op 13 of 14 oktober 2020 van 19.30 tot 21.30 uur heb je de kans om daar bij te zijn!

Onderstaand citaat komt uit de nieuwe blog van holistisch huisarts Dokter Juriaan. Het vat ook de inhoud van de verdiepingsavond samen: hoe manifesteer je jezelf als therapeut? Wil je voldoen aan lijstjes, protocollen, registraties, certificaten en contracten met zorgverzekeraars, of volg je je eigen weg?

Laat je door Dokter Juriaan inspireren om jezelf volledig in het licht te zetten. Straal en laat zien wie je bent en kom naar één van deze mooie verdiepingsavonden!

‘“Therapeuten zouden mensen, artsen en patiënten, veel vaker een ervaring mogen laten opdoen. Zichzelf meer in het licht zetten waar ze zo vaak over praten. Zonder persé te willen overtuigen. De ander mág oordelen en hóeft het niet met je eens te zijn. Op woorden en op kennis en diploma’s ga je de ander niet veranderen.”’

dokter Jurian

Over Dokter Juriaan

Juriaan Galavazi is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Programma 13 en 14 oktober 2020

Locatie: Zalencentrum Staring
Grietakkers 3, 6905 CD Zevenaar
0316 – 52 34 58 / info@zalencentrumstaring.nl
Inloop: 19.00 uur, welkom met thee
Aanvang lezing en training: 19.30 uur
Afsluiting: ca. 21.30 uur
Na afloop is er de mogelijkheid zijn nieuwe boek: “Van klacht naar kans” te kopen en / of te signeren.

Toegangskaarten

De toegangskaarten kosten € 40 per stuk. Deze zijn verkrijgbaar via de website van ZoMa Opleidingen. Had je al toegangskaarten voor de oorspronkelijke datum in april, dan blijven deze gewoon geldig: kaarten voor woensdag 15 april gelden voor woensdag 14 oktober en kaarten voor donderdag 16 april gelden voor dinsdag 13 oktober.

Wil jij jezelf als therapeut ook laten zien en volledig in je eigen licht staan? Kom dan naar één van deze prachtige verdiepende avonden!

Aanmelden lezing