Hooggevoeligheid als superkracht

als je goed voor jezelf leert zorgen!

Ben je moe en overprikkeld? Voel je je als een spons; namelijk leeggezogen óf juist volgezogen met informatie? Help je graag andere mensen maar gaat dit ten koste van jouw eigen energie? Weet je dat het belangrijk is om rust te nemen maar vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen? Zit je hoog in je energie en heb je moeite met aarden?

Dan is de online cursus Hooggevoeligheid als Kracht voor jou!

Accreditatie

De online cursus Hooggevoeligheid als Kracht is geaccrediteerd door KTNO. Voor wie is bent aangesloten bij een beroepsvereniging betekent dit dat je studiepunten ontvangt voor het volgen van de cursus. Iedere cursist ontvangt een certificaat van deelname: aan het einde van de laatste module vul je een aantal vragen in en na het insturen zorgt het secretariaat dat je het certificaat in je mailbox krijgt.

Anne-Marie Slegers:
‘Aanrader… ik heb deze online training gevolgd en als een waar thuiskomen bij mijzelf ervaren. Deze training heeft mij vele inzichten gegeven en een hele rits aan fijne oefeningen die je simpel en effectief in je dagelijks leven kunt toepassen. Ben heel blij dat ik mijzelf deze training kado heb gedaan.’

Jouw reis van klacht naar kracht

In deze online cursus leer je alles over hsp. We nemen je mee op reis langs alle niveaus van holisme waaruit wij bestaan, om zicht en grip te krijgen op de kwaliteiten en valkuilen van hsp.
Op fysiek niveau leer je over het belang van aarden. Ook over klachten en symptomen die je kunt ervaren bij onderprikkeling en overprikkeling. Op mentaal niveau leer je over de kracht van gedachten en nemen we je mee op reis naar affirmaties die je helpen om dicht bij jezelf te blijven. We reizen verder naar het emotionele niveau. Daar leer je jezelf nog beter kennen door thema’s te exploreren als kwetsbaarheid empathie. Je neemt jouw afweermechanismen onder de loep en laat ze los middels een doeltreffende methode.

Op deze reis leer je ook het onderscheid te maken tussen jouw gevoelens en die van anderen. Aangekomen bij het energetische niveau leer je onder andere hoe je voor jezelf kunt zorgen bij overprikkeling, burn-out klachten en hoe je jouw frequentie verhoogt. Je maakt kennis met de krachtige energie van edelstenen en hoe ze kunnen ondersteunen in je hooggevoeligheid. De reis voert je daarna langs het spirituele niveau, waar thema’s als intuïtie en zuiver waarnemen aan bod komen, alsmede energetische koorden en oude zielscontacten. Je komt thuis bij jezelf, in je eigen energie verankerd. Daarmee leer je leven vanuit je essentie. Tot slot eindigt de reis bij ontspanning. Je maakt kennis met de kracht van adem, meditatie, Reiki en verschillende ontspanningsoefeningen.
Uiteindelijk ervaar je de kracht van jouw hooggevoeligheid. Zelfliefde is de bestemming van deze reis, je bent thuis! In jezelf.

Aanmelden Hooggevoeligheid als Kracht

Laura Renes:
‘Wat heb ik hier veel van geleerd, vooral over mezelf. Dat wilde ik je nogmaals meegeven. Het heeft mijn leven mede in positieve zin veranderd.’

Inhoud

De online cursus Hooggevoeligheid als Kracht bestaat uit zeven modules, alle opgebouwd vanuit een holistische visie.

Door middel van zelfonderzoek ontdek je wie jij in essentie bent. Je leert te leven vanuit je essentie, vervuld van liefde voor jezelf. Dit stelt je in staat om gezonde keuzes te maken voor jezelf. En hierdoor kun je mechanismen als pleasen voorgoed loslaten. Dit levert je direct veel meer energie en het gevoel van vervulling op.

Krachtige visualisaties, meditaties, podcasts, vlogs en oefeningen ondersteunen jou bij het ervaren van de kracht van hsp.

Per module kijk je steeds een laagje dieper naar jezelf en ontdek je wat er allemaal mogelijk is als je hsp in je voordeel laat werken. Je komt opnieuw in verbinding met jouw eigen bron van gevoelige kracht!

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die iets van het volgende in zichzelf herkent

  • Ik voel me een spons: volgezogen met zoveel prikkels en informatie
  • Ik loop hierdoor leeg: ik voel me uitgeput en lusteloos
  • Ik voel veel energieën, maar weet niet of ze van mij zijn of van iemand anders
  • Ik pieker veel, zit hoog in mijn energie
  • Ik ben zo op anderen afgestemd, dat ik mijn eigen behoeftes niet goed ken
  • Hoe kan ik loslaten wat mij niet meer dient?
  • Hoe blijf ik als hsp dicht bij mezelf?
  • Hoe krijg ik meer energie?
  • Hoe kan ik leren vertrouwen op mijn intuïtie?
  • Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen?

 

Nu is de tijd om voorgoed af te rekenen met de valkuilen van hsp en volledig in je kracht te staan. Vol liefde en zorg voor jezelf en met gezonde grenzen. Wat als je zou ontdekken dat er niets is dat jou tegenhoudt datgene te bereiken waar jij naar verlangt?

Combideal: themapakketten online cursus Hooggevoeligheid als Kracht

Tip: in onze webshop hebben we een prachtig aanbod aan pakketten met spirituele artikelen, die heel goed van pas komen bij deze online cursus. Wanneer je zo’n themapakket bestelt in combinatie met de online cursus, krijg je ook nog eens ruim € 100 korting op het pakket! Kijk snel op de webshop en kies je mooiste themapakket in combinatie met de online cursus!

De opbouw van de cursus

De online cursus Hooggevoeligheid als Kracht bestaat uit 7 modules. In elke module leer je steeds dieper naar jezelf te kijken, met behulp van deze onderdelen:

een deel theorie
vragen en opdrachten
verschillende oefeningen, meditaties en visualisaties

Gedurende de cursus leer je jezelf steeds beter kennen en ontdek je op elk holistisch niveau waar jouw kracht ligt als hooggevoelig persoon. Als je weet of misschien slechts vermoedt dat je hooggevoelig bent en je wilt het allerbeste uit jezelf halen, is deze cursus echt iets voor jou: benut je eigen unieke krachtbron om het leven te leiden zoals jij dat wilt!

Henk Smeding:
‘Tijdens de zomerperiode heb ik gedurende 7 weken deze online cursus gevolgd. Het is ontzettend fijn om dit in je eigen tempo te kunnen doen en de cursus te volgen wanneer het jou het beste uitkomt. Aan de hand van theorie, tips, adviezen en oefeningen word je stapje voor stapje meegenomen in je eigen leerproces. Deze pragmatische aanpak spreekt mij enorm aan; de oefeningen zijn laagdrempelig en tegelijkertijd werken ze heel diep door op de verschillende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, etc.). Ik vertrouw nu veel meer op mijn intuïtie, ik affirmeer en manifesteer dagelijks, ik geef mezelf (nog) vaker Reiki én ik ervaar nu hoe ik mijn hoog gevoeligheid als kracht in kan zetten. Ik weet nu hoe ik mezelf beter kan beschermen tegen prikkels van buitenaf en herken welke energie van mij is en welke niet én dat ik die energie dan ook kan loslaten. Het gaat allemaal om te leven vanuit essentie, en ik zie nu in dat ik daarbij mijn intuïtie mag gebruiken om mijn pad te (ver)volgen. Ik weet nu zeker dat ik een hoog sensitief persoon ben en, nog belangrijker, hoe ik hiermee kan omgaan zodat het in mijn voordeel werkt! Ik kan deze cursus dan ook van harte aanbevelen.’

Kosten, aanmelden en tijdsduur

De online cursus Hooggevoeligheid als Kracht kan in principe in zeven weken worden gedaan. Er zit echter geen tijdslimiet aan: je kunt er zo lang over doen als nodig is voor jou. Je kunt alle modules steeds weer herhalen mocht je dat willen. Houd vooral je eigen tempo aan, want dan haal je het mooiste resultaat.

De kosten voor de online cursus zijn € 199,-. Na je aanmelding ontvang je een inlogcode, waarmee je direct kunt starten. Klik hier om je in te schrijven:

Aanmelden Hooggevoeligheid als kracht