Home / Over ZoMa / Locatie Westervoort

Locatie Westervoort

ZoMa Opleidingen is sinds april 2018 gevestigd in een inspirerend pand aan de Sonnedach 1 te Westervoort. De uitstraling en inrichting van het pand zijn prachtig en maken het een heerlijke omgeving om de lessen te volgen. Tevens omdat het pand aan de rand van een woonwijk is gelegen, naast een parkje. In de lunchpauze kun je daar even heerlijk wandelen. In onze bedrijfsfilm krijg je een mooie indruk van ons pand.

Leslokalen locatie Westervoort

Op de locatie Westervoort zijn vier mooie leslokalen (Zon, Maan, Ster en Aarde), een lunchruimte, een heerlijk terras, een receptie en administratie. Voel je welkom, voel je thuis en geniet van alle faciliteiten wanneer je langskomt voor een lesdag!

  • Locatie Westervoort
  • Locatie Westervoort
  • Locatie Westervoort

Bereikbaarheid locatie Westervoort

De locatie Westervoort is gelegen in een woonwijk en goed bereikbaar met openbaar vervoer en per auto. In de nabije omgeving zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden; kijk hieronder voor meer informatie over parkeren.

Vanaf het NS station Westervoort is het ca. 10 minuten wandelen naar ZoMa Opleidingen.

Locatie Westervoort
Sonnedach 1
6931 JA Westervoort

Parkeren bij ZoMa Westervoort

Omdat ZoMa Opleidingen in Westervoort midden in een woonwijk én vlak naast een zorgcentrum is gesitueerd, is het erg belangrijk dat we onze buurtbewoners geen parkeeroverlast bezorgen. We willen iedereen die met de auto naar ZoMa in Westervoort komt, vragen om onze buren te ontzien door de auto’s zoveel mogelijk op de volgende parkeerplaatsen te parkeren:

Parkeren locatie Westervoort
  • Op alle parkeerplekken zoals in de afbeelding in blauw aangegeven, of verder in de woonwijken.
  • Het is echt belangrijk dat er NIET bij Sonnedach Woonzorg geparkeerd wordt, dit zijn de parkeerplekken zoals in de afbeelding aangegeven in rood. Deze parkeerplaatsen zijn voor Sonnedach Woonzorg en worden ook met gele borden aangegeven bij ZoMa.
  • Parkeren kan ook bij Zwembad De Pals, adres: Emmerik 5. Als je door het park loopt is de doorsteek circa 500 meter. Je geniet dan even van een fijn wandelingetje van 5 minuten om je hoofd leeg te maken na een lange autorit of een lesdag.