slider

Reiki 2 Cursus

In deze Reiki 2 cursus krijg je 1 inwijding en leer je vervolgens door drie symbolen Reiki ten eerste krachtiger te maken, ten tweede op emotioneel en mentaal niveau te behandelen, waardoor de Reiki 2 gerichter naar de oorzaak van de klacht kan gaan en tot slot leer je het principe afstandbehandeling en hoe dieper op bepaalde aspecten kan worden ingegaan.
slider

Verdieping in Reiki

Je intuïtie zal nog meer versterken en je zal nog beter in contact komen met wie jij in werkelijkheid bent. Je zal een nog sterkere bewustzijnsontwikkeling doormaken. Reiki 2 is 8 keer zo sterk en daarbij krijg je weer een inwijding zoals genoemd. Deze inwijding zorgt dat je energiekanaal zich nog verder opent, je systeem nog meer reinigt. Reiki 2 gaat dieper in op heling. Metaforisch gezien hebben we allemaal onze spreekwoordelijke “kelder”. Daar waar jij pijnen en trauma’s wegstopt, je overlevingsmechanismen en patronen zitten. Verstopt, weggedrukt, want die pijnen wil je liever niet voelen. Echter, deze patronen ed beinvloeden je leven wel vanuit het onderbewustzijn. Je zou het ook kunnen zien als de eerder genoemde lampenkapjes zoals bij het stuk "Reiki algemeen"is uitgelegd. Bij Reiki 2 leer je steeds meer die lampenkapjes te zien en af te werken. Nog meer vanuit je licht en liefde te leven. Je gaat de spreekwoordelijke kelder steeds meer opruimen en brengt verdieping aan op het holistisch behandelen, vooral op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Dit door middel van symbolen die je die dag gaat leren. Door veel te oefenen en mee aan de slag te gaan merk je een enorme verdieping in je energie en je gevoel. Je leert in deze cursus ook op afstand te behandelen.

Judith Jansen, Zeddam :

Nadat een goede vriend mij door middel van magnetiseren mij van verschillende kwalen had afgeholpen en hij steeds maar bleef zeggen dat ik dit zelf ook kon, ben ik mij gaan verdiepen in Reiki.  Ik wist niet of het wel wat voor mij was tot ik de site van Marjolein tegen kwam, ik dacht: dit is de juiste persoon! Ik heb me aangemeld en heb Reiki 1 en Reiki 2 gevolgd. Wat waren dat al mooie cadeaus voor mezelf.

Programma Reiki 2 cursus

De Reiki 2 cursus bestaat uit 3 dagdelen: 1 hele dag en een terugkomochtend. De terugkomochtend wordt 3 weken na de cursus ingepland. Omdat deze zeer veelzijdige en diepgaande cursus in de eerste periode na de cursus zoveel te leren meegeeft, is de ervaring dat na minimaal 1 jaar de Reiki 3 cursus kan worden gevolgd. In de tussenliggende periode naar Reiki 3 kun je starten met de opleiding tot Holistisch Therapeut.

Kosten Reiki 2 cursus

De Reiki 2 cursus bedraagt 235 euro, inclusief: informatiemapje, lunch, drinken, versnaperingen, certificaat en terugkomochtend.

Reiki 2 Cursus

 

GROEPSGROOTTE/ DUUR

De cursussen worden gegeven op locatie Westervoort, Amersfoort en Zwolle. We geven de Reiki cursussen bewust aan groepen van rond de 8 personen, zodat er veel individuele aandacht is voldoende ruimte voor vragen. Elke cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 / 16.00 uur. De bijbehorende terugkomochtend duurt van 9.00 uur tot 11.00 uur.
De lunch is uiteraard inbegrepen en aan het einde van de dag ontvang je een erkend certificaat!

This is Sliced Diazo Plone Theme