Home / Een eigen praktijk

Een eigen praktijk

eigen praktijk starten

Start je eigen praktijk

Nadat je opleiding Holistisch Therapeut / Coach succesvol hebt doorlopen ontvang je een erkend diploma en kun je jezelf Holistisch Therapeut / Coach noemen. Is het jouw zielsmissie een eigen praktijk te starten? Dan zijn er voorafgaand een aantal dingen die je moet regelen. Wij helpen je graag op weg.

In aanmerking komen voor vergoeding?

Wanneer je besluit jouw eigen praktijk als Holistisch Therapeut / Coach te starten, raden we je aan om je aan te sluiten bij een branche- of beroepsvereniging. Bij de branchevereniging NIBIG voldoe je met je lidmaatschap aan de klachtenregistratie van de WKKGZ-regeling en is het mogelijk om direct jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering te regelen. Dit is een basiseis voor wanneer je als therapeut een vergoeding voor jouw werk vraagt.

Wanneer je wilt dat jouw behandelingen ook vanuit het aanvullende zorgpakket van jouw cliënten worden vergoed, dan kun je kiezen voor BATC of CAT. Let op! Hiervoor heb je een aanvullende opleiding nodig, namelijk Medische Basiskennis of Psychosociale Basiskennis (of een gecombineerde opleiding hiervan). Deze volg je bij een erkend instituut, zoals Con Amore of De Energieschool.

Word Holistisch Therapeut / Coach

Is het jouw zielsmissie om jezelf en anderen te begeleiden op hun bewustwordingsreis naar een gelukkiger leven? Dan is dit jouw uitnodiging om te starten met de opleiding Holistisch Therapeut / Coach bij ZoMa. Schrijf je nu in en start op een moment dat jou uitkomt.

Aanmelden Holistisch Therapeut / Coach