Hoogsensitief? Je grootste kracht.

Is het je wel eens opgevallen dat je prikkels intenser ervaart dan anderen? Je anderen graag helpt maar dit ten koste gaat van je eigen energie? Of dat je direct de stemming aanvoelt als je een ruimte binnen stapt? Dan is de kans groot dat je hoogsensitief of hooggvoelig bent. Ervaar jij je hoogsensitiviteit als een belemmering en beperkt het je om jezelf te kunnen zijn? Wat als je weet dat jij hier je grootste kracht van kunt maken?

‘Hoogsensitief? Je grootste krachtis de titel van het nieuwe handboek, het bijbehorende werkboek én kaartendeck geschreven door Marjolein Berendsen. Samen vormen ze een prachtig pakket waarmee je jouw hoogsensitieve talenten en eigenschappen ontdekt en deze samen met je intuïtie inzet. Zo kun jij alles uit jouw leven halen wat er in zit.

Vanaf 16 augustus is het complete pakket beschikbaar als pre-order.

Over de boeken

Hoogsensitief? Je grootste kracht gaat over hoogsensitiviteit in al haar facetten. Het handboek begeleidt je stapsgewijs langs al jouw unieke talenten als hsp, waarbij je intuïtie en de ontwikkeling daarvan een grote rol speelt. Vanuit een holistische visie, waarin eenheid en verbinding de leidraad zijn, leer je steeds diepgaander wat jij nodig hebt en wat niet, om je hoogsensitiviteit te gaan gebruiken als je grootste kracht. Met inzichtelijke informatie en veel oefeningen, opdrachten en meditaties, begeleidt de Marjolein je op dit prachtige levenspad naar zelfverrijking. Voor hsp’s, maar ook voor iedereen die twijfelt of zoekende is naar zijn of haar hoogsensitiviteit.

Wanneer je hoogsensitief bent, worden prikkels en indrukken op zeer intense wijze verwerkt. Je raakt sneller uitgeput of juist overbelast, het kan je onzeker maken en tot klachten leiden op alle holistische niveaus. Het boek leert je hoe je dit kunt ombuigen: van belemmering naar je grootste kracht. Zodat jij altijd je zuivere, bewuste zelf kunt zijn. Je doorbreekt patronen, weerlegt overtuigingen en volgt het pad van jouw zielsmissie.

hsp handboek en werkboek

Pre-order actie

In de pre-order periode van 16 augustus tot 7 oktober is er een beperkte oplage van de boekenset incl. kaartendeck verkrijgbaar. Wil je een van de eersten zijn die Hoogsensitief? Je grootste kracht ontvangt? Schrijf je in voor de mailing lijst en je krijgt al vóór 16 augustus toegang tot de pre-order. Wacht niet te lang, op = op.

Ja, schrijf mij in voor de mailinglijst

Begin oktober wordt het pakket automatisch bij jou thuisbezorgd. 

Marjolein hsp boeken

Verbonden aan het handboek is het gelijknamige werkboek. In het werkboek leg je al je ervaringen en inzichten vast. Het vormt een dagboek voor jouw hoogsensitiviteit. Op een praktische en toegankelijke wijze biedt het je de mogelijkheid jezelf een spiegel voor te houden, je persoonlijke proces te volgen en er op te reflecteren. Het werkboek inspireert je om dagelijks te verbinden met jouw binnenwereld.

Door diepgaand zelfonderzoek leer je ervaren welke talenten en bijzondere eigenschappen jij hebt en hoe je die kunt inzetten en gebruiken vanuit je intuïtie. Daarmee leer je jezelf tot in je diepste kern kennen, en weet je wat jij wel en niet nodig hebt om helemaal jezelf te kunnen zijn: authentiek, zuiver en zelfbewust levend vanuit je hart.

Alle oefeningen, opdrachten en meditaties zijn met liefde door Marjolein ingesproken en zijn beschikbaar als audiobestand via een QR-code die je in het boek vindt.

““Ieder mens is in essentie al heel en compleet. Als je dat beseft, kun je leven vanuit je hart. Je gevoel laten spreken en leven zoals jouw leven bedoeld is. “

Marjolein Berendsen

Hsp inzichtkaarten

Naast het handboek en werkboek is er ook een set hsp inzichtkaarten ontwikkeld, speciaal voor hoogsensitieve personen. De 48 kaarten geven richting aan je dag, begeleiden om keuzes te maken en bieden een mooie boodschap wanneer je dat nodig hebt. Je stelt jouw vraag en trekt vervolgens vanuit je intuïtie een kaart. De boodschap die de kaart voor je heeft, helpt je om je pad te vervolgen op de manier zoals jij dat wilt en nodig hebt als hoogsensitief persoon. De Hsp Inzichtkaarten zijn een prachtig cadeau voor jezelf.

Boekenset en inzichtkaarten

Impressie Hoogsensitief? Je grootste kracht

Hieronder lees je een fragment uit het handboek, hoofdstuk 3 ‘Hsp vanuit een holistisch perspectief’:

“Door vanuit je hoofd te leven in plaats vanuit je hart, sla je je gevoel (onbewust) over. De verbinding tussen hoofd en hart, denken en voelen raakt hierdoor uit balans. En juist het diepgewortelde gevoel maakt je als hsp zo krachtig. Het gevoel dat jou kan vertellen wat je écht nodig hebt om gelukkig te zijn. Zonder na te denken, zonder te hoeven presteren of te hoeven voldoen aan eisen en verwachtingen.”

Marjolein lees hsp boek

Meditatie ‘Op zoek naar je zielsmissie’

De boeken bevatten maar liefst 108 meditaties die met aandacht en liefde zijn ingesproken door Marjolein. De meditaties/oefeningen laten jou dichter bij jezelf en je kern komen door de vragen te stellen die jouw diepste verlangens laten spreken. Eén van de meditaties uit het boek is onderstaande: Op zoek naar je zielsmissie.

 

Bestellen

In de pre-order periode van 16 augustus t/m 7 oktober is de boekenset incl. het hsp kaartendeck verkrijgbaar. Het betreft een beperkte oplage, op = op! Schrijf je in voor de pre-order mailinglijst en krijg als eerste de kans om deze prachtige set te bemachtigen.

Meld mij aan voor de mailinglijst

Marjolein buiten

Over Marjolein

Marjolein Berendsen (1982), is natuurgeneeskundig therapeut, coach, Reiki Master, founder en eigenaar van opleidingsinstituut ZoMa Opleidingen. Ze inspireert iedereen om te leven vanuit het hart, als het meest zuivere en bewuste Zelf. Ze schrijft artikelen, heeft een succesvol podcastkanaal Holistisch Leven, is spreker op diverse evenementen en beurzen en is voorzitter van Stichting ZoMa, Spread the Love, waarin ze zich samen met een grote groep vrijwilligers inzet om kwetsbare mensen ontspanning en heling te geven. Alles wat Marjolein onderneemt, komt vanuit haar diepgewortelde missie om licht, liefde en bewustwording te verspreiden.