Verdiepende retraites in Valencia

In het prachtige Valencia, aan de zonovergoten oostkust van Spanje, leer je in een driedaagse retraite om nog meer in het Nu te leven. Deze verdiepende retraites zijn speciaal voor ZoMa Community-leden.

In drie inspirerende dagen krijg je met behulp van allerlei tools en oefeningen nog meer inzicht in jezelf. Zijnsoriëntatie en leven in het Nu lopen als een rode draad door deze dagen heen.
We gaan in een groep van maximaal 10 personen heerlijk opladen, verdiepen en verbinden met als doel om volledig in het Nu te zijn.

Ga met ZoMa Opleidingen mee op de reis van je leven!

Inhoud van de retraites

Tijdens deze driedaagse retraites wordt in groepsverband en individueel gewerkt aan verdieping in je Zijn. Het uiteindelijke doel is om nog meer inzicht te krijgen in je zelfbewustzijn en je zelfliefde verder te vergroten. Er worden oefeningen en opdrachten aangeboden om dit te bereiken. Het programma van de retraites is heel gevarieerd en leven in het Nu loopt als een rode draad door de dagen heen.

Elke dag start met meditatie en yoga-oefeningen. De eerste dag staat in het teken van kennismaking, met je reisgenoten en met jezelf. We gaan kijken waarmee je jezelf identificeert, wat je verhaal is, hoe je dit kunt loslaten en wat je grootste verlangen is. Een ontspannende edelstenenmassage is ook onderdeel van deze dag.
Op dag twee gaan we naar buiten voor een stiltewandeling. Terug in het retraitecentrum is het tijd voor een verdiepende klankschaalmassage en gaan we een visionboard maken. ’s Avonds eten we op het strand en beleef je een onvergetelijke ervaring in het donker.

De derde dag besteden we aan het maken van onze eigen Zijn-remedie en gaan we elkaar hier mee behandelen. Ook deze dag gaan we weer naar buiten om te mediteren en doen we een verrassende natuuroefening. Het retraiteweekend wordt in de avond afgesloten met samen koken: heerlijk verbinden met elkaar en met jezelf.
De ervaringen die je hebt opgedaan worden dagelijks met elkaar gedeeld en we kijken wat de oefeningen ons hebben gebracht.
Aan het einde van het weekend zul je weer helemaal opgeladen en in verbinding met jezelf zijn, zodat je dit ook door kunt zetten in je dagelijks leven.

Het programma vindt plaats in groepsverband; daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. De retraites worden begeleid door Marjolein Berendsen.

Praktische informatie

De retraites vinden plaats op een prachtige locatie in Valencia, Spanje. De eigenaren van het landhuis wonen er zelf ook en zorgen tijdens je verblijf voor heerlijk eten en drinken.

Voor een driedaagse retraite zijn de kosten € 680, inclusief verblijf, eten en drinken, begeleiding en materialen. Je vlucht, reis- en annuleringsverzekering zijn hierbij niet inbegrepen. Wanneer je ons ook de aankomsttijd op de luchthaven van Valencia doorgeeft, komen we je daar ophalen.

Je verblijft in een tweepersoonskamer die je deelt met een reisgenoot. Als je voorkeur hebt voor iemand waar je de kamer mee wilt delen, dan kun je dat bij je inschrijving aangeven.

Op de eerste dag word je om 12 uur verwacht op het retraitecentrum. Op de laatste ochtend ontbijten we nog gezamenlijk. Als je daarna terug vliegt naar Nederland, word je naar de luchthaven gebracht.

De groepsgrootte per retraite is maximaal tien personen.

Mocht je nog aantal dagen willen blijven om de stad Valencia te verkennen, dan kan dat uiteraard ook (op eigen kosten). Bij de eigenaren van de locatie, kun je checken of je mogelijk nog een aantal dagen kunt bijboeken: francvw@gmail.com

Voor wie?

Iedereen die een diploma Holistisch Therapeut van ZoMa Opleidingen heeft of daar nog voor studeert, is automatisch lid van de ZoMa Community. De retraites zijn bedoeld voor de leden. Aanmelden kan alleen als je studeert of afgestudeerd bent aan ZoMa Opleidingen.

Waarom een retraite?

Als je nog meer verdieping en inzicht wilt in jezelf en écht in het Nu wilt leven, dan is een retraite één van de mooiste cadeaus die je jezelf kunt geven. Ontspanning en verbinding in een prachtige omgeving, waar rust en stilte in jezelf de boventoon voeren.

Voor de algemene voorwaarden van onze retraites, klik hier:

Aanvullende voorwaarden retraites