Retraites

Retraite Valencia

Verdiepende retraites

In het prachtige Valencia, aan de zonovergoten oostkust van Spanje, leer je in een driedaagse retraite om nog meer in het Nu te leven. Deze verdiepende retraites zijn speciaal voor ZoMa Community-leden. In drie inspirerende dagen krijg je met behulp van allerlei tools en oefeningen nog meer inzicht in jezelf. Zijnsoriëntatie en leven in het Nu lopen als een rode draad door deze dagen heen. We gaan in een groep van maximaal 10 personen heerlijk opladen, verdiepen en verbinden met als doel om volledig in het Nu te zijn.

Ga met ZoMa Opleidingen mee op de reis van je leven!

ZoMa retraite in beeld

  • Retraite3-300x225
  • Retraite1-300x225
  • Retraite2-300x264
  • Retraite-5-300x225
  • Retraite-4-300x225
  • Retraite-300x225

Waarom en voor wie is een retraite?

Als je nog meer verdieping en inzicht wilt in jezelf en écht in het Nu wilt leven, dan is een retraite één van de mooiste cadeaus die je jezelf kunt geven. Ontspanning en verbinding in een prachtige omgeving, waar rust en stilte in jezelf de boventoon voeren.

Iedereen die een diploma Holistisch Therapeut van ZoMa Opleidingen heeft of daar nog voor studeert, is automatisch lid van de ZoMa Community. De retraites zijn bedoeld voor de leden. Aanmelden kan alleen als je studeert of afgestudeerd bent aan ZoMa Opleidingen.

Aanmelden retraite

Wat anderen zeggen over de retraites:

Melanie Scheerder

Zo mooi, zo puur, zo warm, zo dankbaar. Zoveel fijne energie, zoveel mooie momenten, zoveel mooie mensen ontmoet. Dit had ik voor geen goud willen missen. Dank jullie wel!”

Inhoud van de retraites

Tijdens deze driedaagse retraites wordt in groepsverband en individueel gewerkt aan verdieping in je Zijn. Het uiteindelijke doel is om nog meer inzicht te krijgen in je zelfbewustzijn en je zelfliefde verder te vergroten. Er worden oefeningen en opdrachten aangeboden om dit te bereiken. Het programma van de retraites is heel gevarieerd en leven in het Nu loopt als een rode draad door de dagen heen.

De eerste dag staat in het teken van kennismaking, met je reisgenoten en met jezelf. We gaan kijken waarmee je jezelf identificeert, wat je verhaal is, hoe je dit kunt loslaten en wat je grootste verlangen is. Een ontspannende edelstenenmassage is ook onderdeel van deze dag.

Op dag twee gaan we naar buiten voor een stilte wandeling. Terug in het retraitecentrum is het tijd voor een verdiepende klankschaalmassage en gaan we een visionboard maken. ’s Avonds eten we op het strand en beleef je een onvergetelijke ervaring in het donker.

De derde dag besteden we aan het maken van onze eigen Zijn-remedie en gaan we elkaar hier mee behandelen. Ook deze dag gaan we weer naar buiten om te mediteren en doen we een verrassende natuuroefening. Het retraiteweekend wordt in de avond afgesloten met samen koken: heerlijk verbinden met elkaar en met jezelf.

  • Elke dag start met meditatie en yoga-oefeningen.
  • De ervaringen die je hebt opgedaan worden dagelijks met elkaar gedeeld en we kijken wat de oefeningen ons hebben gebracht.

Aan het einde van het weekend zul je weer helemaal opgeladen en in verbinding met jezelf zijn, zodat je dit ook door kunt zetten in je dagelijks leven.

Wat anderen zeggen over de retraites

Eén van de deelnemers aan de eerste retraite schreef:

“Met liefde gedeeld, met liefde geheeld, in mijn hart getroffen, geraakt in mijn diepste zijn. Door ieder van jullie, wat zijn jullie mooi, wat zijn jullie puur, wat zijn jullie krachtig. Wat was het bijzonder met elkaar, schitterende diamantjes. Schitterend, stralend, puur en zuiver. Ieder uniek op zijn eigen manier. De deur van mijn hart staat voor jullie open, om zich nooit meer te sluiten. Om te kunnen geven en te mogen ontvangen voor innerlijke groei. Wat ben ik dankbaar… Uit liefde en licht geschreven voor de ZOMA family: love you all!”

Praktische informatie retraite

De retraites vinden plaats op een prachtige locatie in Valencia, Spanje. De eigenaren van het landhuis wonen er zelf ook en zorgen tijdens je verblijf voor heerlijk eten en drinken.

Je verblijft in een tweepersoonskamer die je deelt met een reisgenoot. Als je voorkeur hebt voor iemand waar je de kamer mee wilt delen, dan kun je dat bij je inschrijving aangeven.

Het programma vindt plaats in groepsverband; daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. De retraites worden begeleid door Marjolein Berendsen.

De groepsgrootte per retraite is maximaal tien personen.

Op de eerste dag word je om 12 uur verwacht op het retraitecentrum. Op de laatste ochtend ontbijten we nog gezamenlijk. Als je daarna terug vliegt naar Nederland, word je naar de luchthaven gebracht.

Mocht je nog aantal dagen willen blijven om de stad Valencia te verkennen, dan kan dat uiteraard ook (op eigen kosten). Bij de eigenaren van de locatie, kun je checken of je mogelijk nog een aantal dagen kunt bijboeken: francvw@gmail.com

Voor een driedaagse retraite zijn de kosten € 680, inclusief verblijf, eten en drinken, begeleiding en materialen. Je vlucht, reis- en annuleringsverzekering zijn hierbij niet inbegrepen. Wanneer je ons ook de aankomsttijd op de luchthaven van Valencia doorgeeft, komen we je daar ophalen.

Wat anderen zeggen over de retraites:

Kathelijn Groeneveld

“Nagenieten van een prachtige retraite in Valencia! Indrukwekkend, magisch, relaxed, liefdevolle groep, prachtige natuur, heerlijk eten en een waardevol programma voor alle inzichten die ik daardoor mocht ontvangen… Dankbaar voor de verbinding en alle wijsheid uit een oude boom… Dank je wel voor de liefdevolle aandacht. Zó blij dat ik hier deel van uit mocht maken. Bijzondere ontmoetingen, om nooit te vergeten!’

Aanmelden Retraite

Klinkt jou dit allemaal als muziek in de oren?

Meld je dan snel aan voor één van de retraites. Heerlijk verbinden, verdiepen en in het Nu zijn!

Aanmelden retraite

Meer lezen?

Een andere deelnemer aan de eerste retraite heeft een treffend en voelbaar verslag gemaakt van één van de activiteiten.

Lees hier het hele verhaal en laat je inspireren…