Home / Reiki Arnhem

Reiki Arnhem

Reiki Arnhem

Wil jij ook een Reiki cursus volgen in Arnhem of Nijmegen? Reiki is een alternatieve geneeswijze en komt oorspronkelijk uit Japan. Als je Reiki beheerst ben je in staat om de subtiele levensenergie, die we allemaal in ons hebben, door te geven met je handen. Als de energie in balans is, voel je je gezond en zit je goed in je vel. Is de energie echter verstoord, dan zul je te maken krijgen met onrust of zou je zelfs ziek kunnen worden.

Reiki baseert zich op de overdracht van deze levensenergie. Hierdoor kunnen nare aandoeningen worden voorkomen of makkelijker genezen. Wanneer de levensenergie weer krachtig en in balans is, voel je je beter en geef je jouw lichaam de mogelijkheid om weer optimaal te functioneren.

Reiki in Gelderland

Iedereen heeft van oorsprong de gave om genezende krachten via de handen door te geven, we zijn het alleen verleerd. We staan zover af van onze oorspronkelijk staat van zijn, dat deze kracht verloren is gegaan of geblokkeerd is.

Als je een Reiki cursus volgt in Arnhem krijg je een behandeling van een Reiki master. Deze Reiki master zorgt ervoor dat de blokkades die je in je lichaam hebt worden opgeheven. Dit noemen we ook wel ‘afstemming’ of ‘inwijding.’ Zodra de blokkades zijn opgeheven ben je zelf ook weer in staat om de genezende krachten via jouw handen door te geven. Deze gave blijft de rest van je leven bij je, ook al doe je er niets mee.

Arnhem Reiki

Wat leer je tijdens een Reiki Cursus in Nijmegen of Arnhem?

Er bestaan drie verschillende Reiki cursussen in Gelderland. In Reiki cursus 1 leer je alles over Reiki. Je leert de basisprincipes, er wordt uitleg gegeven over chakra’s en hoe je Reiki in verschillende situaties toe kunt passen. Je krijgt in deze cursus één inwijding.

Deze inwijding zorgt ervoor dat de blokkades die je in je hebt worden opgeheven, zodat je de levensenergie (weer) door kunt geven. Na deze cursus kun je zelf Reiki behandelingen geven. In Reiki cursus 2 ga je nog een stapje verder. Je krijgt dan opnieuw een inwijding en je maakt kennis met drie Reiki symbolen. Deze Reiki symbolen helpen je om jouw energie op afstand te sturen. Dit is een manier om Reiki verder te verdiepen.

Het eerste Reiki symbool zorgt voor een sterkere Reiki energie en focus. Het tweede Reiki symbool leert je om op emotioneel en mentaal vlak te werken. Het derde Reiki symbool zorgt ervoor dat je jouw energie over kunt brengen op situaties en personen, ter plekke of op afstand.

Reiki master worden in Nijmegen?

Als je Reiki master wilt worden, dan volg je hier een speciale opleiding voor die uit twee onderdelen bestaat. Om je energie nog sterker te maken krijg je wederom een inwijding. Je kunt Reiki nu ook intuïtief toepassen. Ook krijg je tijdens deze opleiding twee nieuwe symbolen. Eén symbool is het Mastersymbool. Met dit symbool kun je zelf ook mensen inwijden. Je leert hoe je je eigen praktijk op kunt zetten en hoe je klanten kunt behandelen met Reiki.

Volg een Reiki cursus bij ZoMa Opleidingen

Wil je een Reiki cursus volgen? ZoMa opleidingen geeft diverse cursussen in zowel Den Haag als Westervoort. Je kunt hier Reiki 1, Reiki 2 en Reiki 3 volgen. We doen dit in kleine groepen van maximaal 8 personen, zodat er individuele voldoende aandacht is. Alle cursussen worden begeleid door een ervaren Reiki trainer.